עוגת גבינה עם ציפוי אוכמניות-מייפל
מתכון זה מספק 16 מנות. עם 334 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 9g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך חמאה, סירופ מייפל, קרקרים קינמון גרהם, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. נסו טוסט צרפתי אפוי עם ציפוי Streusel וסירופ מייפל חמוציות, עוגת גבינה עם דבש כמעט גולמי עם ציפוי חמוציות, ו עוגת גבינה מייפל עם קומפוט מייפל-חמוציות (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להכין ציפוי, לשלב סירופ אוכמניות בסיר; להביא לרתיחה. להפחית את החום; מבשלים 15 דקות, ערבוב מדי פעם. כיסוי וצינה.
כדי להכין את עוגת הגבינה, למקם את gingersnaps ואת קרקרים גרהם במעבד מזון, ולעבד עד פירורים בסדר למדוד 1 3/4 כוסות.
טפטוף עם חמאה, ואת הדופק 2 פעמים או עד לח. לחץ היטב תערובת לתוך התחתון ו 1 אינץ 'עד הצדדים של מחבת springform 9 אינץ' מצופה ספריי בישול.
מניחים סוכר, וניל וגבינות בקערה גדולה. הכה עם מערבל במהירות גבוהה עד חלקה.
מוסיפים חלבונים, 1 בכל פעם, מכים היטב לאחר כל תוספת.
יוצקים הבלילה למחבת מוכנה.
אופים ב 375 במשך 35 דקות או עד עוגת גבינה מרכז בקושי זז כאשר המחבת הוא נגע.
הסר את עוגת הגבינה מהתנור, ולהפעיל סכין סביב הקצה החיצוני. מגניב לטמפרטורת החדר. כיסוי וצינה לפחות 8 שעות.