קושימומחה
מוכן ב1 ש, 50 דק.
מנות10
ציון בריאות4
מגזין

עוגת גזר ונציאנית

עוגת גזר ונציאנית
עוגת גזר ונציאנית היא ללא גלוטן וצמחוני ומספק כ 10 מנות. מנה אחת מכילה 509 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 38 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה מושלם עבור פסחא. אם יש לך סולטנות זהב, סוכר superfine, ביצים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -50 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא ציון spoonacular גדול כל כך של 35%. נסו סרדינים ונציאניים, פיצה מגולגלת ונציאנית, ו ריזוטו רכיכות ונציאני (מתכונים דומים).

הוראות

1
ציוד מיוחד: 1 (9 אינץ') springform או עוגה עגולה אחרת בדיל
ציוד שתשתמש בו
טופס עוגהטופס עוגה
2
מחממים את התנור ל 350 מעלות F. קו הבסיס של מחבת springform עם אניה סיליקון nonstick או אפיית קלף. משמנים את הצדדים בשמן זית.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
בסיסבסיס
ציוד שתשתמש בו
מחבת Springformמחבת Springform
תנורתנור
3
מוסיף את צנוברים למחבת יבשה קטנה וטוסט אותם על אש נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
צנובריםצנוברים
טוסטטוסט
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
4
מגררים את הגזר במעבד מזון או עם פומפיה גסה, ומניחים אותם על שכבה כפולה של מגבות מטבח. לעטוף את המגבות סביב הגזר כדי לספוג את הנוזל העודף.
מרכיבים שתצטרך
גזרגזר
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
מגבות מטבחמגבות מטבח
פומפיהפומפיה
5
שים את הסולטנים בסיר קטן עם הרום, ולהביא לרתיחה מעל חום בינוני. מנמיכים את החום ומבשלים במשך 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צימוקים זהוביםצימוקים זהובים
רוםרום
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
6
לטאטא את הסוכר ו 1/2 כוס שמן במערבל דוכן או ביד, עד creamily ו aiirily מעורבב יחד.
מרכיבים שתצטרך
סוכרסוכר
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
קינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבבקינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבב
מקציףמקציף
7
לטאטא את וניל וביצים בקערה גדולה. מקפלים את ארוחה/קמח שקדים, אגוז מוסקט, גזר מגורר, סולטנות זהב (וכל רום שנצמד אליהם) ולבסוף גרידת לימון ומיץ לימון.
מרכיבים שתצטרך
קמח שקדיםקמח שקדים
מיץ לימוןמיץ לימון
גרידת לימוןגרידת לימון
צימוקים זהוביםצימוקים זהובים
גזרגזר
ונילוניל
מוסקטמוסקט
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ביצהביצה
רוםרום
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
8
לגרד את התערובת לתוך פח עוגה מוכן להחליק את פני השטח עם מרית גומי. הבלילה תהיה רדודה מאוד בקופסת השימורים.
ציוד שתשתמש בו
טופס עוגהטופס עוגה
מריתמרית
9
מפזרים את צנוברים ואופים עד העליון הוא עלה וזהב ובוחן עוגה יוצא דביק אבל אחרת פחות או יותר נקי, על 30 עד 40 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צנובריםצנוברים
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
10
הסר את העוגה מהתנור ולתת לו לשבת על מתלה במשך 10 דקות לפני הסרת הצדדים.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
11
בואו מגניב עד מוכן לשרת.
12
להעביר את העוגה למגש הגשה.
13
מערבבים את mascarpone, ממתקים' סוכר ורום בקערה קטנה. פורסים את העוגה ומגישים עם קרם מסקרפונה.
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכראבקת סוכר
מסקרפונהnameמסקרפונהname
קרםקרם
רוםרום
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
1
העוגה יכולה להיות אפויה עד 3 ימים קדימה. לעטוף בחוזקה בניילון נצמד ולאחסן במיכל אטום במקום קריר. יהיה לשמור על סך של 5 עד 6 ימים.
מרכיבים שתצטרך
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
1
העוגה יכולה להיות קפואה (עדיין על בסיס הפח), עטוף בזהירות בשכבה כפולה של ניילון לעטוף 1 שכבת נייר, עד 3 חודשים. להפשיר בן לילה בטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
בסיסבסיס
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום