עוגת גזר ונציאנית היא ללא גלוטן וצמחוני ומספק כ 10 מנות. מנה אחת מכילה 509 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 38 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה מושלם עבור פסחא. אם יש לך סולטנות זהב, סוכר superfine, ביצים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -50 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא ציון spoonacular גדול כל כך של 35%. נסו סרדינים ונציאניים, פיצה מגולגלת ונציאנית, ו ריזוטו רכיכות ונציאני (מתכונים דומים).
הוראות
1
ציוד מיוחד: 1 (9 אינץ') springform או עוגה עגולה אחרת בדיל
ציוד שתשתמש בו
טופס עוגה
2
מחממים את התנור ל 350 מעלות F. קו הבסיס של מחבת springform עם אניה סיליקון nonstick או אפיית קלף. משמנים את הצדדים בשמן זית.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
בסיס
ציוד שתשתמש בו
מחבת Springform
תנור
3
מוסיף את צנוברים למחבת יבשה קטנה וטוסט אותם על אש נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
צנוברים
טוסט
ציוד שתשתמש בו
מחבת
4
מגררים את הגזר במעבד מזון או עם פומפיה גסה, ומניחים אותם על שכבה כפולה של מגבות מטבח. לעטוף את המגבות סביב הגזר כדי לספוג את הנוזל העודף.
מרכיבים שתצטרך
גזר
עוטף
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזון
מגבות מטבח
פומפיה
5
שים את הסולטנים בסיר קטן עם הרום, ולהביא לרתיחה מעל חום בינוני. מנמיכים את החום ומבשלים במשך 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צימוקים זהובים
רום
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
6
לטאטא את הסוכר ו 1/2 כוס שמן במערבל דוכן או ביד, עד creamily ו aiirily מעורבב יחד.