אם יש לכם סודה לשתיה, גזר, סוכר וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו עוגת גזר עוגה עם ציפוי גבינת שמנת אננס, עוגת גיליון גזר, ו עוגת גיליון גזר (מתכונים דומים).
הוראות
1
מערבבים יחד הראשון 4 מרכיבים.
2
מקציפים את הביצים ואת 4 המרכיבים הבאים במהירות בינונית עם מיקסר חשמלי עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
3
מוסיפים תערובת קמח, מכים במהירות נמוכה עד מעורבב. מקפלים גזר הבא 3 מרכיבים.
מרכיבים שתצטרך
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
לוראן מטבח מקצועי®
4
יוצקים את הבלילה למחבת משומנת ומשוריינת 13 - x 9 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
אופים ב 350 במשך 30 דקות; לכסות את המחבת באופן רופף עם רדיד אלומיניום כדי למנוע השחמה מוגזמת, ואופים 13 דקות יותר או עד מפרט עץ מוכנס למרכז יוצא נקי.
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
עם עצם כנף, עור על
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
טפטוף Buttermilk זיגוג שווה על עוגה; מגניב לחלוטין במחבת.