קושימומחה
מוכן ב5 שעות, 12 דק.
מנות12
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםקיץ
מגזין

עוגת גלידה s ' mores

עוגת גלידה s ' mores
עוגת גלידה s ' mores עשויה להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 285 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 12 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. קיץ יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. גשו לסופר וקנו חלב, גלידת שוקולד, קרקרים, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 5 שעות ו-12 דקות. נסו עוגת גלידת קינמון, עוגת גלידה תוצרת בית, ו עוגת גלידה ריבס ללא חלב (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 163°.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
לרסק 8-1 / 2 קרקרים כדי ליצור פירורים בסדר; לשבור את הקרקרים הנותרים לתוך מלבנים.
מרכיבים שתצטרך
לכריכהלכריכה
3
מניחים פירורי קרקר בקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ואגוזי פקאן קצוציםתוספת מוקצפת ואגוזי פקאן קצוצים
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
4
מוסיפים חמאה וסוכר; מערבבים היטב. לחץ על החלק התחתון של מחבת springform 9 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
נשיקות קצפת ונשיקות שוקולד מיניאטוריות, לא חובהנשיקות קצפת ונשיקות שוקולד מיניאטוריות, לא חובה
5
אופים 12 דקות. או עד שחום קל. מגניב לגמרי.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
6
בינתיים, שוקולד מיקרוגל ושוט מגניב בקערה ניתנת למיקרוגל על גבוה 2-1/2 דקות. או עד שוקולד נמס לחלוטין תערובת מעורבב, ערבוב לאחר כל דקה.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
ציוד שתשתמש בו
ירקות בתערובת קליפורניהירקות בתערובת קליפורניה
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
7
בואו לעמוד 15 דקות.
8
מורחים תערובת שוקולד על קרום. מלבנים קרקר לעמוד, העליון הצדדים כלפי חוץ, סביב קצה המחבת, לחיצה בעדינות לתוך תערובת שוקולד כדי לאבטח. הקפאה 20 דקות. או עד מילוי הוא מוצק.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
לכריכהלכריכה
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
9
מכסה עם גלידה. להקפיא 4 שעות או עד שכבת גלידה הוא מאוד מוצק. כאשר מוכן להגיש קינוח, להזמין 2 כוסות מרשמלו. מיקרוגל נשאר מרשמלו וחלב בקערה גדולה למיקרוגל על 1 דקות גבוהות. 15 שניות. או עד מרשמלו נמס לחלוטין תערובת מעורבב היטב, ערבוב לאחר 1 דקות. מגניב 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
5-1/2 כוסות דגני אורז פריכים5-1/2 כוסות דגני אורז פריכים
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
ירקות בתערובת קליפורניהירקות בתערובת קליפורניה
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
10
מטלית חום.
ציוד שתשתמש בו
לחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשהלחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשה
11
מניחים קינוח על תבנית אפייה; למעלה עם תערובת מרשמלו מומסת ומרשמלו שמור. מטאטא, 6 סנטימטרים מחום, 1 דקות. או עד שמרשמלו יהיה בצבע חום זהוב.
מרכיבים שתצטרך
5-1/2 כוסות דגני אורז פריכים5-1/2 כוסות דגני אורז פריכים
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
12
הסר את שפת המחבת לפני ההגשה לקינוח.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות

יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה

קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט הם אפשרויות נהדרות לגלידה. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. קרם שרי Nv ג ' ונסון ן עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "