קושימומחה
מוכן ב6 שעות, 35 דק.
מנות8
ציון בריאות10
מגזין

עוגת גלידת מנטה שוקולד

עוגת גלידת מנטה שוקולד
עוגת גלידת מנטה שוקולד דורשת בערך 6 שעות ו-35 דקות מההתחלה ועד הסוף. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 18 גרם חלבון 86 גרם של שומן, וסך הכל 1863 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך פלוס 3 כפות חמאה, בגסות ופסים סוכריות מנטה, תמצית מנטה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג המולד. עם כפית ציון של 43% המנה הזאת די טובה. נסו עוגת גלידת שוקולד-מנטה, שוקולד מנטה גלידת גלידת רול, ו שוקולד חלב מנטה גלידת קראנץ עוגה (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
1
חותכים את החמאה לטפיחות ומוסיפים לקערה חסינת חום בינונית יחד עם שבבי השוקולד.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד צ ' יפסשוקולד צ ' יפס
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
2
מניחים את הקערה על 1 אינץ ' של מים רותחים, לוודא הקערה לא לגעת במים. לאחר החמאה והשוקולד מתחילים להמיס, מערבבים לשלב ולהסיר מהחום. דק לרסק את הוופלים שוקולד במעבד מזון עד שהוא הופך לארוחה בסדר. בקערה גדולה, לשלב את פירורי וופל עם שוקולד נמס להתמזג עד הפירורים הם רטובים. שמור תערובת פירור כוס 1 ערמות בקערה קטנה. לחץ על תערובת הפירורים הנותרים בתחתית ומעלה את הצדדים של מחבת קפיץ בקוטר 9 אינץ 'עם צדדים גבוהים 3 אינץ'. להקפיא 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות וופל שוקולדעוגיות וופל שוקולד
שוקולדשוקולד
חמאהחמאה
וופלוופל
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
מחבת Springformמחבת Springform
קערהקערה
3
עבור זיגוג: בסיר גדול, כבד תחתית, להביא את קרם וסירופ תירס לרתיחה מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
סירופ תירססירופ תירס
קרםקרם
זיגוגזיגוג
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
4
הסר מהחום, להוסיף את השוקולד ולהקציף עד שהוא נמס. להפריש להתקרר עד טמפרטורת החדר, על 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדשוקולד
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
5
עבור המילוי: מערבבים במהירות את הגלידה, סוכריות כתושות ותמצית בקערה גדולה עם כף עץ עד מעורבב. שים חצי מתערובת הגלידה על הקרום הקפוא ותתפזר. לפזר באופן שווה את פירורי עוגיות שמורות על הגלידה במחבת springform, הקשה על הפירורים בעדינות.
מרכיבים שתצטרך
קרוםקרום
גלידהגלידה
ציוד שתשתמש בו
מחבת Springformמחבת Springform
כף עץכף עץ
קערהקערה
6
יוצקים מחצית זיגוג השוקולד על העוגייה מתפוררת להקפיא גלידה במשך כ 3 שעות.
מרכיבים שתצטרך
זיגוג שוקולדזיגוג שוקולד
גלידהגלידה
עוגיותעוגיות
7
כאשר אתה עומד מוכן לחזור על השכבות, למקם את הזיגוג בחזרה על אש נמוכה, רק עד pourable, אבל לא חם.
מרכיבים שתצטרך
זיגוגזיגוג
8
הסר את מחבת springform מהמקפיא וחזור עם הגלידה הנותרים זיגוג.
מרכיבים שתצטרך
גלידהגלידה
זיגוגזיגוג
ציוד שתשתמש בו
מחבת Springformמחבת Springform
9
מקום בחזרה למקפיא לפחות 3 שעות או לילה.
10
הסר את העוגה מהמקפיא כ 20 דקות לפני ההגשה להסרת קל של הצדדים springform. שחרר את הצדדים מחבת ולהעביר את העוגה על מגש. לשבור חתיכות לא סדירות של הממתקים שבירים לקלף את נייר הכסף כמו שאתה הולך. לחצו על הצד השביר והזקוף, על הצד העליון ועל הצד של העוגה.
מרכיבים שתצטרך
ממתקיםממתקים
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
מחבתמחבת
11
בסיר קטן וכבד עם תחתית מעל חום בינוני-נמוך, מבשלים את הסוכר, 3/4 כוס מים וסירופ תירס עד שהסוכר מתמוסס. להגדיל את החום ומרתיחים, מבלי לערבב, עד מדחום ממתקים רושם 300 מעלות F, על 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סירופ תירססירופ תירס
ממתקיםממתקים
סוכרסוכר
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מדחום ממתקיםמדחום ממתקים
מחבת רוטבמחבת רוטב
12
מניחים גיליון ארוך 24 אינץ ' של נייר על משטח העבודה שלך. תיזהר מאוד, הסירופ חם מאוד.
מרכיבים שתצטרך
סירופסירופ
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
13
יוצקים את הסירופ הרותח בקווי זיגזג רחבים על הנייר. עבודה במהירות באמצעות מרית מתכת משומנת לקזז, להפיץ את הסירופ באופן שווה על הנייר, משאיר גבול 1 אינץ'. מיד מפזרים את כל הממתקים, לחיצה על החלקים הגדולים לסירופ כדי לוודא שהם נדבקים. תיזהר לא לגעת בסירופ. מגניב לגמרי.
מרכיבים שתצטרך
סירופסירופ
ציוד שתשתמש בו
מריתמרית
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום

יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה

ניתן לזווג גלידה עם קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. קרם שרי NV Solera עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
קרם שרי NV Solera
קרם שרי NV Solera
לשרי קרם הסולרה יש גוון ענבר מבריק ונחושת עמוק. עם ניחוחות חמאה ופקאנים, האגוזים המלוחים המתוקים וניחוחות תבלינים חומים נושאים מבטא קרמל מורכב. ערך מתוק מוביל לחיך מעוגל, שופע, בעל גוף בינוני עם גימור ארוך וטעים.