עוגת דלעת קרם ברולה יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. והוא יספק כ 10 מנות. מנה אחת מכילה עד 6 גר' של חלבון, 47 גרם של שומן, וסך הכל 599 קלוריות. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו אגוזי פקאן, מחית דלעת, ג'ינג'ר מאובק ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה מושלם עבור חג ההודיה. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 55 דקות. נסו קרם ברולה שוקולד לבן עם תות {Creme Brulee Kit בגידה}, עוגת דלעת Crème Brûlée, ו עוגת דלעת קרם ברולה (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים את התנור ל 300 מעלות F. לעשות את הקרום: בקערה של מעבד מזון מצויד להב מתכת, דופק את הקרקרים פקאן עד הקרקע דק, 6 עד 10 פולסים.
מרכיבים שתצטרך
קרקרים
פקאנים
קרום
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזון
קערה
תנור
2
מוסיפים את החמאה המומסת ואת הסוכר החום ואת הדופק לשלב. לחץ על התערובת לתוך תחתית ו 1/2 אינץ ' את הצדדים של עשרה 6-אונקיה ramekins.
מרכיבים שתצטרך
סוכר חום
חמאה
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
3
שים את ramekins בתבנית אפייה גדולה או מחבת צלייה ואופים עיוורים בתנור, 10 עד 12 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
תנור
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
4
להסיר ולהניח בצד להתקרר.
1
שלב 2 כוסות שמנת, קינמון, אגוז מוסקט וג ' ינג ' ר בסיר על חום בינוני גבוה. חצי שעועית וניל לאורכו; לגרד את הזרעים עם סכין, ולאחר מכן להוסיף את הזרעים ואת תרמיל לסיר. מביאים לרתיחה ולהסיר מהחום.
מרכיבים שתצטרך
שעועית וניל
קינמון
ג ' ינג ' ר
מוסקט
קרם
זרעים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
סכין
2
לטאטא את החלמונים עם הסוכר מגורען בקערה עד הסוכר הוא מומס.
מרכיבים שתצטרך
סוכר
חלמון ביצה
ציוד שתשתמש בו
מקציף
קערה
3
מוסיפים את 1 1/2 כוסות שמנת הנותרים ואת החלב לסיר. לאט לטאטא בתערובת החלמון, ואז מסננים את פודינג דרך מסננת בחזרה לתוך הקערה.
מרכיבים שתצטרך
פודינג
קרם
חלב
חלמון ביצה
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
מסננת
מקציף
קערה
4
להקציף בדלעת.
מרכיבים שתצטרך
דלעת
ציוד שתשתמש בו
מקציף
5
מחלקים את תערובת הדלעת בין ramekins.
מרכיבים שתצטרך
דלעת
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
6
יוצקים מים חמים לתבנית האפייה, בערך באמצע הדרך את הצדדים של ramekins.
מרכיבים שתצטרך
מים
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
7
אופים עד פודינג מתחיל להגדיר אבל הוא עדיין קצת מתפתל באמצע, 55 דקות עד 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
פודינג
ציוד שתשתמש בו
תנור
8
הסר מהתנור; הסר את ramekins מאמבט המים ולתת להתקרר לטמפרטורת החדר. מכסים ומקררים לפחות 6 שעות או לילה.
מרכיבים שתצטרך
מים
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
תנור
9
מפזרים קלות את פודינג עם סוכר turbinado.
מרכיבים שתצטרך
סוכר Turbinado
פודינג
10
מחממים את הסוכר עם לפיד בוטאן עד קרמל. כדי לקבל קרום סוכר קרמל עבה יותר, לחזור, באמצעות רק זריזת אור של סוכר בכל פעם.
מרכיבים שתצטרך
קרום
סוכר
11
בואו מגניב.
12
בקערה של מעבד מזון מצויד להב מתכת, דופק את הקרקרים פקאן עד הקרקע דק, על 6 עד 10 (3 שניות) פולסים.
מרכיבים שתצטרך
קרקרים
פקאנים
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזון
קערה
13
מוסיפים את החמאה המומסת ואת הסוכר החום ואת הדופק לשלב. לחץ לתוך החלק התחתון של מחבת springform, צלחת אפייה, או 8 (6-אונקיה) ramekins.
מרכיבים שתצטרך
סוכר חום
חמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבת Springform
תבנית אפייה
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו