קושימומחה
מוכן ב1 ש, 55 דק.
מנות10
ציון בריאות4
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםחג ההודיה
מגזין

עוגת דלעת קרם ברולה

עוגת דלעת קרם ברולה
עוגת דלעת קרם ברולה יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. והוא יספק כ 10 מנות. מנה אחת מכילה עד 6 גר' של חלבון, 47 גרם של שומן, וסך הכל 599 קלוריות. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו אגוזי פקאן, מחית דלעת, ג'ינג'ר מאובק ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה מושלם עבור חג ההודיה. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 55 דקות. נסו קרם ברולה שוקולד לבן עם תות {Creme Brulee Kit בגידה}, עוגת דלעת Crème Brûlée, ו עוגת דלעת קרם ברולה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל 300 מעלות F. לעשות את הקרום: בקערה של מעבד מזון מצויד להב מתכת, דופק את הקרקרים פקאן עד הקרקע דק, 6 עד 10 פולסים.
מרכיבים שתצטרך
קרקריםקרקרים
פקאניםפקאנים
קרוםקרום
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
קערהקערה
תנורתנור
2
מוסיפים את החמאה המומסת ואת הסוכר החום ואת הדופק לשלב. לחץ על התערובת לתוך תחתית ו 1/2 אינץ ' את הצדדים של עשרה 6-אונקיה ramekins.
מרכיבים שתצטרך
סוכר חוםסוכר חום
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
3
שים את ramekins בתבנית אפייה גדולה או מחבת צלייה ואופים עיוורים בתנור, 10 עד 12 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
4
להסיר ולהניח בצד להתקרר.
1
שלב 2 כוסות שמנת, קינמון, אגוז מוסקט וג ' ינג ' ר בסיר על חום בינוני גבוה. חצי שעועית וניל לאורכו; לגרד את הזרעים עם סכין, ולאחר מכן להוסיף את הזרעים ואת תרמיל לסיר. מביאים לרתיחה ולהסיר מהחום.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ונילשעועית וניל
קינמוןקינמון
ג ' ינג ' רג ' ינג ' ר
מוסקטמוסקט
קרםקרם
זרעיםזרעים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
סכיןסכין
2
לטאטא את החלמונים עם הסוכר מגורען בקערה עד הסוכר הוא מומס.
מרכיבים שתצטרך
סוכרסוכר
חלמון ביצהחלמון ביצה
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
3
מוסיפים את 1 1/2 כוסות שמנת הנותרים ואת החלב לסיר. לאט לטאטא בתערובת החלמון, ואז מסננים את פודינג דרך מסננת בחזרה לתוך הקערה.
מרכיבים שתצטרך
פודינגפודינג
קרםקרם
חלבחלב
חלמון ביצהחלמון ביצה
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
מסננתמסננת
מקציףמקציף
קערהקערה
4
להקציף בדלעת.
מרכיבים שתצטרך
דלעתדלעת
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
5
מחלקים את תערובת הדלעת בין ramekins.
מרכיבים שתצטרך
דלעתדלעת
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
6
יוצקים מים חמים לתבנית האפייה, בערך באמצע הדרך את הצדדים של ramekins.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
7
אופים עד פודינג מתחיל להגדיר אבל הוא עדיין קצת מתפתל באמצע, 55 דקות עד 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
פודינגפודינג
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
8
הסר מהתנור; הסר את ramekins מאמבט המים ולתת להתקרר לטמפרטורת החדר. מכסים ומקררים לפחות 6 שעות או לילה.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
תנורתנור
9
מפזרים קלות את פודינג עם סוכר turbinado.
מרכיבים שתצטרך
סוכר Turbinadoסוכר Turbinado
פודינגפודינג
10
מחממים את הסוכר עם לפיד בוטאן עד קרמל. כדי לקבל קרום סוכר קרמל עבה יותר, לחזור, באמצעות רק זריזת אור של סוכר בכל פעם.
מרכיבים שתצטרך
קרוםקרום
סוכרסוכר
11
בואו מגניב.
12
בקערה של מעבד מזון מצויד להב מתכת, דופק את הקרקרים פקאן עד הקרקע דק, על 6 עד 10 (3 שניות) פולסים.
מרכיבים שתצטרך
קרקריםקרקרים
פקאניםפקאנים
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
קערהקערה
13
מוסיפים את החמאה המומסת ואת הסוכר החום ואת הדופק לשלב. לחץ לתוך החלק התחתון של מחבת springform, צלחת אפייה, או 8 (6-אונקיה) ramekins.
מרכיבים שתצטרך
סוכר חוםסוכר חום
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבת Springformמחבת Springform
תבנית אפייהתבנית אפייה
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו