עוגת הרועים של אמא
פאי הרועים של אמא יכול להיות מתכון טוב להרחיב את אוסף המנה העיקרית שלך. המתכון הזה מכסה %40 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה עד 31 גר' של חלבון, 24 גרם של שומן, וסך הכל 537 קלוריות. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. . אם יש לך תפוחי אדמה, קמח, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב תפוחי האדמה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחמניות בטטות תפוחי אדמה כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח הסקוטי. עם כפית ציון של 82% המנה הזו יוצאת מן הכלל. מתכונים דומים: פשטידת רועים, האורז הספרדי של אמא, ו מאפינס הקישואים הטובים ביותר של אמא.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
מניחים את תפוחי האדמה ומים כדי לכסות בסיר גדול על חום גבוה. להרתיח במשך 15 דקות. בינתיים, חום את בשר טחון במחבת גדולה מעל חום גבוה בינוני; לנקז עודף שומן.
כדי בשר טחון, מוסיפים את רוטב העגבניות, פטרוזיליה, רוטב ווסטרשייר לפי הטעם, מלח, פלפל שחור טחון ושעועית ירוקה. בקערה קטנה נפרדת, מערבבים את הקמח עם 3 כפות מים ומערבבים לתערובת הבשר.
מסננים את תפוחי האדמה, מחית ומורחים על תערובת הבשר
מקום 2 עד 3 חורים פורקן דרך פירה.
אופים ב 350 מעלות F (175 מעלות C) במשך 25 דקות.
מברישים את החלב על תפוחי האדמה במשך 5 הדקות האחרונות של אפייה.