קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות6
ציון בריאות55
מגזין

עוגת הרועים של אמא

עוגת הרועים של אמא
פאי הרועים של אמא יכול להיות מתכון טוב להרחיב את אוסף המנה העיקרית שלך. המתכון הזה מכסה %40 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה עד 31 גר' של חלבון, 24 גרם של שומן, וסך הכל 537 קלוריות. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. . אם יש לך תפוחי אדמה, קמח, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב תפוחי האדמה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחמניות בטטות תפוחי אדמה כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח הסקוטי. עם כפית ציון של 82% המנה הזו יוצאת מן הכלל. מתכונים דומים: פשטידת רועים, האורז הספרדי של אמא, ו מאפינס הקישואים הטובים ביותר של אמא.

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
עם עצם כנף, עור עלעם עצם כנף, עור על
2
מניחים את תפוחי האדמה ומים כדי לכסות בסיר גדול על חום גבוה. להרתיח במשך 15 דקות. בינתיים, חום את בשר טחון במחבת גדולה מעל חום גבוה בינוני; לנקז עודף שומן.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
3
כדי בשר טחון, מוסיפים את רוטב העגבניות, פטרוזיליה, רוטב ווסטרשייר לפי הטעם, מלח, פלפל שחור טחון ושעועית ירוקה. בקערה קטנה נפרדת, מערבבים את הקמח עם 3 כפות מים ומערבבים לתערובת הבשר.
מרכיבים שתצטרך
12 עד 16 לחמניות סנדוויץ'12 עד 16 לחמניות סנדוויץ'
פסטה קליפת תינוק, מבושלת אל דנטהפסטה קליפת תינוק, מבושלת אל דנטה
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
שעועית ירוקהשעועית ירוקה
1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
4
מערבבים הכל יחד היטב.
5
מסננים את תפוחי האדמה, מחית ומורחים על תערובת הבשר
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
חזה עוף, עם עצם כנף, עור עלחזה עוף, עם עצם כנף, עור על
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
6
מקום 2 עד 3 חורים פורקן דרך פירה.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
7
אופים ב 350 מעלות F (175 מעלות C) במשך 25 דקות.
ציוד שתשתמש בו
עם עצם כנף, עור עלעם עצם כנף, עור על
8
מברישים את החלב על תפוחי האדמה במשך 5 הדקות האחרונות של אפייה.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
שמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוקשמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוק