קושימומחה
מוכן ב5 שעות, 20 דק.
מנות20
ציון בריאות2
מגזין

עוגת השוקולד בת 16 השכבות של וולפגנג

עוגת השוקולד בת 16 השכבות של וולפגנג
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגת שוקולד 16 השכבות של וולפגנג. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 7 גר' של חלבון, 24 גרם של שומן, וסך הכל 461 קלוריות. והוא יספק כ 20 מנות. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-5 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לכם קמח, סוכר מגורען, אספרסו מיידי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 5 שעות ו-20 דקות. מתכונים דומים: עוגת האביר האפל (עוגת שכבות שוקולד משולשת), שש שכבות עוגת שוקולד עם מילוי מרשמלו קלוי & ציפוי שוקולד מלט, ו עוגת שכבות שוקולד מתנוונת עם ציפוי שוקולד מיוחד.

הוראות

1
כדי להכין את עוגת השוקולד: מחממים את התנור ל 375 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
חמאה 4 (12 על 18 על 1/2 אינץ') גיליונות אפייה, קו עם נייר קלף ונייר חמאה.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
(כגון Chocodrops)(כגון Chocodrops)
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
3
בקערת ערבוב, לשלב את חלמונים ביצה וסוכר מגורען. מבשלים מעל דוד כפול תוך שטוף עד נפח משולש, ועד התערובת מגיעה 110 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורךצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך
זנים של פטריותזנים של פטריות
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
כמו גבינות לטאקוכמו גבינות לטאקו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
4
בקערת ערבוב אחרת, לנצח את החלבונים ביצה עד פסגות רכות.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
כמו גבינות לטאקוכמו גבינות לטאקו
5
מוסיפים את אבקת הסוכר, קצת בכל פעם, וממשיכים להכות עד נוקשה אבל עדיין מבריק.
מרכיבים שתצטרך
ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסיםל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים
6
להקציף 1/4 של מרנג לתערובת חלמון הביצה. מקפלים בעדינות את המרנג שנותר לתערובת.
מרכיבים שתצטרך
זנים של פטריותזנים של פטריות
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
7
מערבבים את הקמח, קקאו, ארוחת שקדים ומלח. לנפות בעדינות לקפל לתוך תערובת הביצה, קצת בכל פעם. מחלקים באופן שווה לתוך 4 גיליונות אפייה חמאה עם מרית אופסט, להפיץ באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
אופים או סוכר דק במיוחדאופים או סוכר דק במיוחד
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
(צינור גדול)(צינור גדול)
(קיבלר)(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
מרית אופסטמרית אופסט
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
8
אופים במשך 10 עד 12 דקות או ספוגי מבושל. שמור ולאפשר להתקרר לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
9
כדי להכין את סירופ הקפה: בסיר, להביא את המים והסוכר לרתיחה במשך 2 דקות. כבה חום ומערבבים באספרסו מיידי. שמור עד הצורך.
מרכיבים שתצטרך
אספרסו מיידיאספרסו מיידי
סירופ טעםסירופ טעם
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
10
כדי להכין את מוס השוקולד: בסיר, להביא את המים והסוכר לרתיחה. נמוך יותר לרתיחה ושמורה. בקערת ערבוב, באמצעות מקציף, מקציפים את חלמוני הביצה במהירות גבוהה עד אור ריבוני. מנמיכים את המהירות ומקציפים בסירופ החם. המשך להכות עד מעט מגניב. מקפלים את השוקולד נמס ולבסוף, לקפל את הקצפת. שמור עד הצורך.
מרכיבים שתצטרך
לימון גומילימון גומי
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
זנים של פטריותזנים של פטריות
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
להתיז תמצית וניללהתיז תמצית וניל
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
כמו גבינות לטאקוכמו גבינות לטאקו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
1
חותכים כל עוגה ל 2 חתיכות אופקית.
2
מניחים את השכבה הראשונה על חתיכת קרטון.
3
מברשת עם כמה סירופ פשוט קפה.
מרכיבים שתצטרך
סם גסם ג
תוספת קצפת ופירורי רקיק שוקולד, לא חובהתוספת קצפת ופירורי רקיק שוקולד, לא חובה
4
מורחים 1/8 של מוס שוקולד באופן שווה על העוגה. למעלה עם שכבה נוספת של genoise ולחזור על התהליך עד שיש לך 8 שכבות של genoise מוברש עם סירופ קפה פשוט מוס שוקולד. צ ' יל במשך 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
סם גסם ג
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
תוספת קצפת ופירורי רקיק שוקולד, לא חובהתוספת קצפת ופירורי רקיק שוקולד, לא חובה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
5
לקצץ כ 1/4 אינץ ' מכל הצדדים עם סכין משונן כי כבר טבול במים חמים.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
3 M&M ירוקים3 M&M ירוקים
6
יוצקים את גנאש מעל החלק העליון של העוגה, באמצעות מרית אופסט, להפיץ את גנאש כדי לכסות באופן שווה את החלק העליון ואת הצדדים של העוגה. מקררים למשך 20 דקות, או עד שהשוקולד מתקשה. אבק העליון עם אבקת קקאו.
מרכיבים שתצטרך
1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
מרית אופסטמרית אופסט
7
2 כוסות שמנת כבדה
מרכיבים שתצטרך
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
8
10 אונקיות שוקולד מריר, קצוץ
מרכיבים שתצטרך
1/4 כפית גרידת לימון מגוררת דק1/4 כפית גרידת לימון מגוררת דק
9
להביא את השמנת לרתיחה בסיר כבד.
מרכיבים שתצטרך
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
10
מניחים את השוקולד בקערה חסינת חום.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
11
יוצקים את השמנת על השוקולד ומקציפים עד שהתערובת חלקה. מגניב במקצת.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם

מרכיבים

1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקחמאה רכה לשימון צורות האפייהחמאה רכה לשימון צורות האפייה454אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)שוקולד מריר-מתוק, נמס.שוקולד מריר-מתוק, נמס.1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי20ריבס, קצוץ טרי או קפואאבקת קקאואבקת קקאו9חלמוניםחלמונים10חלב מרוכז ממותק (עדיף מותג נשר)חלב מרוכז ממותק (עדיף מותג נשר)1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה2966 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורךצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקשמנת כבדה, קצפתשמנת כבדה, קצפת1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)אספרסו מיידיאספרסו מיידי2966 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסיםל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים1(יכול להיות או להרחיק)(צינור גדול)(צינור גדול)2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב