קושימומחה
מוכן ב1 ש, 45 דק.
מנות8
ציון בריאות3
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

עוגת יונק דבש

עוגת יונק דבש
עוגת יונק הדבש יכולה להיות בדיוק המתכון הצמחוני לקטו אובו שחיפשתם. מתאים ל-8 מנות. לקינוח הזה יש 977 קלוריות , 13 גרם חלבון ו -46 גרם שומן למנה. , מתכון זה מכסה 15% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 70 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. אם יש לכם סוכר מגורען, ביצים, קינמון טחון ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-45 דקות . בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון די טוב של 43% . מתכונים דומים: עוגת יונק דבש , עוגת יונק דבש ועוגת יונק דבש .

הוראות

1
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
2
מחממים את התנור ל-350 מעלות F. מרססים שלוש תבניות אפייה בגודל 9 אינץ' עם ספריי אפייה נון-סטיק.
מרכיבים שתצטרך
1 מקל בתוספת 1 כף חמאה, מרוכך1 מקל בתוספת 1 כף חמאה, מרוכך
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
3
בקערה גדולה מקציפים את החמאה, הסוכר והוניל במהירות בינונית במיקסר עד לקבלת תערובת תפוחה.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורךצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך
דבש הדריםדבש הדרים
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4
מוסיפים את הביצים, אחת בכל פעם, וטורפים היטב לאחר כל הוספה.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
5
בקערה בינונית מערבבים את הקמח, הסודה לשתייה, הקינמון והמלח.
מרכיבים שתצטרך
על הסוכר של קונדיטוריםעל הסוכר של קונדיטורים
כמו פיסטוקים או אגוזי מלךכמו פיסטוקים או אגוזי מלך
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
6
מוסיפים לתערובת החמאה לסירוגין עם החמאה, מתחילים ומסיימים בתערובת הקמח, מקציפים רק עד לאיחוד לאחר כל הוספה.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
7
מוסיפים את הבננות והאננס, מקציפים עד לאיחוד.
מרכיבים שתצטרך
(תערובת תבלינים קובנית)(תערובת תבלינים קובנית)
פרוסות בננה נוספות, לא חובהפרוסות בננה נוספות, לא חובה
8
בעזרת כוס מדידה, מזלפים את הבלילה בכל אחת משלוש התבניות המוכנות, כף אחת בכל פעם כדי להבטיח פיזור אחיד. הטרק את המחבתות על השיש כדי להוציא בועות אוויר מהבלילה.
ציוד שתשתמש בו
נטיפי הודו צלוייםנטיפי הודו צלויים
9
אופים עד שמקט עץ הננעץ במרכז יוצא נקי, 25 עד 35 דקות. מצננים בתבניות 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
10
מוציאים מהתבניות ומצננים לחלוטין על רשתות.
11
מורחים מעט פרוסטינג בין השכבות.
מרכיבים שתצטרך
1 גביע סוכר גלידה1 גביע סוכר גלידה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
12
מורחים את יתרת הציפוי על החלק העליון והדפנות של העוגה.
מרכיבים שתצטרך
1 גביע סוכר גלידה1 גביע סוכר גלידה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
13
מקשטים בקוקוס ואגוזים אם רוצים.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
זיתים ירוקים עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדוליםזיתים ירוקים עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדולים
14
מקציפים את החמאה וגבינת השמנת יחד עם מערבל חשמלי ידני עד לקבלת מרקם חלק וקרמי. מקציפים פנימה את הסוכר של הקונדיטורים במרווחים. לבסוף טורפים פנימה את מיץ הלימון והוניל.
מרכיבים שתצטרך
ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסיםל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים
חבילות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר, בתוספת 2 (8 אונקיות) חבילות גבינת שמנת מוקצפתחבילות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר, בתוספת 2 (8 אונקיות) חבילות גבינת שמנת מוקצפת
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
דבש הדריםדבש הדרים
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו

מרכיבים

11 קילו קישואים,על הסוכר של קונדיטוריםעל הסוכר של קונדיטורים225אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)פירה בננה בשלה (על 4 בינוני)פירה בננה בשלה (על 4 בינוני)227אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)מקלות חמאה, מרוכךמקלות חמאה, מרוכך806 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקשמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)227אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)אננס כתושאננס כתוש8ריבס, קצוץ טרי או קפואקישוטים אופציונליים: קוקוס ממותק, אגוזי מקדמיה קצוציםקישוטים אופציונליים: קוקוס ממותק, אגוזי מקדמיה קצוצים8ריבס, קצוץ טרי או קפואקישוטים אופציונליים: קוקוס ממותק, אגוזי מקדמיה קצוציםקישוטים אופציונליים: קוקוס ממותק, אגוזי מקדמיה קצוצים240אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)סוכר ממתקיםסוכר ממתקים454אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)חבילות גבינת שמנת, מרוכךחבילות גבינת שמנת, מרוכך4largesביציםביצים375אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה400אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)צבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורךצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך11 קילו קישואים,קינמון טחוןקינמון טחון1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון11 קילו קישואים,1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס11 קילו קישואים,תמצית וניל טהורתמצית וניל טהור

יין מומלץ: קרם שרי, יין פורט, Moscato Dasti

שמנת שרי, יין פורט ומוסקטו ד'אסטי הם הבחירות המובילות שלי לקינוח. כלל נפוץ של זיווג יין הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים היטב עם מוסקטו ד'אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. NV Johnson Estate Cream Shery עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
NV Johnson Estate Cream Shery
NV Johnson Estate Cream Shery
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ומגע של עץ אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי מתמשך. טוב עכשיו אבל יתגמל את אלה שיאפשרו לו להזדקן"". משקה אהוב לפני הארוחה. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. נפלא גם בשעות אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי לטבילה ב""סגנון איטלקי"". "