עוגת יונק הדבש יכולה להיות בדיוק המתכון הצמחוני לקטו אובו שחיפשתם. מתאים ל-8 מנות. לקינוח הזה יש 977 קלוריות , 13 גרם חלבון ו -46 גרם שומן למנה. , מתכון זה מכסה 15% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 70 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. אם יש לכם סוכר מגורען, ביצים, קינמון טחון ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-45 דקות . בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון די טוב של 43% . מתכונים דומים: עוגת יונק דבש , עוגת יונק דבש ועוגת יונק דבש .
הוראות
1
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
2
מחממים את התנור ל-350 מעלות F. מרססים שלוש תבניות אפייה בגודל 9 אינץ' עם ספריי אפייה נון-סטיק.
מרכיבים שתצטרך
1 מקל בתוספת 1 כף חמאה, מרוכך
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
3
בקערה גדולה מקציפים את החמאה, הסוכר והוניל במהירות בינונית במיקסר עד לקבלת תערובת תפוחה.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך
דבש הדרים
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4
מוסיפים את הביצים, אחת בכל פעם, וטורפים היטב לאחר כל הוספה.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
5
בקערה בינונית מערבבים את הקמח, הסודה לשתייה, הקינמון והמלח.
מרכיבים שתצטרך
על הסוכר של קונדיטורים
כמו פיסטוקים או אגוזי מלך
לוראן מטבח מקצועי®
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
6
מוסיפים לתערובת החמאה לסירוגין עם החמאה, מתחילים ומסיימים בתערובת הקמח, מקציפים רק עד לאיחוד לאחר כל הוספה.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
לוראן מטבח מקצועי®
7
מוסיפים את הבננות והאננס, מקציפים עד לאיחוד.
מרכיבים שתצטרך
(תערובת תבלינים קובנית)
פרוסות בננה נוספות, לא חובה
8
בעזרת כוס מדידה, מזלפים את הבלילה בכל אחת משלוש התבניות המוכנות, כף אחת בכל פעם כדי להבטיח פיזור אחיד. הטרק את המחבתות על השיש כדי להוציא בועות אוויר מהבלילה.
ציוד שתשתמש בו
נטיפי הודו צלויים
9
אופים עד שמקט עץ הננעץ במרכז יוצא נקי, 25 עד 35 דקות. מצננים בתבניות 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
10
מוציאים מהתבניות ומצננים לחלוטין על רשתות.
11
מורחים מעט פרוסטינג בין השכבות.
מרכיבים שתצטרך
1 גביע סוכר גלידה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
12
מורחים את יתרת הציפוי על החלק העליון והדפנות של העוגה.
מרכיבים שתצטרך
1 גביע סוכר גלידה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
13
מקשטים בקוקוס ואגוזים אם רוצים.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לב
זיתים ירוקים עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדולים
14
מקציפים את החמאה וגבינת השמנת יחד עם מערבל חשמלי ידני עד לקבלת מרקם חלק וקרמי. מקציפים פנימה את הסוכר של הקונדיטורים במרווחים. לבסוף טורפים פנימה את מיץ הלימון והוניל.
שמנת שרי, יין פורט ומוסקטו ד'אסטי הם הבחירות המובילות שלי לקינוח. כלל נפוץ של זיווג יין הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים היטב עם מוסקטו ד'אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. NV Johnson Estate Cream Shery עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
NV Johnson Estate Cream Shery
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ומגע של עץ אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי מתמשך. טוב עכשיו אבל יתגמל את אלה שיאפשרו לו להזדקן"". משקה אהוב לפני הארוחה. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. נפלא גם בשעות אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי לטבילה ב""סגנון איטלקי"". "