עוגת כריך חמאת בוטנים וריבה
והוא יספק כ 10 מנות. מנה אחת מכילה 595 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 24 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו ריבת ענבים, חלב, תערובת עוגה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. 11 אדם ניסו ואהבו את המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 55 דקות. נסו כריך חמאת בוטנים וריבה מטוגן במחבת, עוגיות כריך חמאת בוטנים וריבה, ו עוגיות כריך חמאת בוטנים וריבה (מתכונים דומים).
הוראות
חמאה 9 אינץ ' מרובע מחבת עוגה, קו עם קלף, ואז חמאה שוב ואבק עם קמח. הפוך את תערובת העוגה ולמלא את המחבת שלושה רבעים מלאים (תצטרך הבלילה נשארה).
אופים ב 350 מעלות F עד קיסם יוצא נקי, 30 עד 35 דקות.
תן את העוגה מגניב במחבת 10 דקות, ואז להפוך על מתלה ולתת מגניב לחלוטין.
מעבירים את העוגה למשטח עבודה. לקצץ את החלק העליון באמצעות סכין משונן, ואז לחתוך את העוגה במחצית אופקית.
מקציפים את החמאה וחמאת בוטנים עם מיקסר עד חלקה. החלופי הוספת הסוכר והחלב של קונדיטוריה, מכות אחרי כל תוספת, עד הציפוי הוא רך וחלק. בקערה אחרת, לטאטא את ריבת הענבים עד שהוא רופף ורחב.
מורחים שכבה עבה של ציפוי חמאת בוטנים על חצי העוגה התחתונה.
מורחים את ריבת הענבים על גבי ציפוי חמאת הבוטנים, כדי לוודא להגיע לקצוות. למעלה עם שכבת העוגה שנותרה.
חותכים את העוגה לשניים באלכסון ולהעביר צלחת הגשה. להפריד את החצאים מעט כדי להראות את המילוי.