עוגת לימון עם קרום קוקוס
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל טארט לימון עם קרום קוקוס. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 4 גר' של חלבון, 29 גרם של שומן, וסך הכל 434 קלוריות. והוא יספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו פירורי עוגיות סוכר, חמאה, סוכר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. נסו קרם לימון ועוגת פירות יער עם קרום קוקוס, עוגת מנגו עם קרום קוקוס, ו עוגת לימון עם קרום שקדים (מתכונים דומים).
הוראות
הפוך curd: במחבת, להקציף חלמונים, גרידה, מיץ, סוכר ומלח. מבשלים מעל חום בינוני, מטאטא כל הזמן, עד שהתערובת מתעבה, 8 עד 10 דקות.
הסר מהחום; להקציף בחמאה, חתיכה אחת בכל פעם, עד מותך. מסננים לתוך קערה. מכסים בניילון נצמד, לוחצים ישירות על משטח הגוף. מקררים לפחות 4 שעות.
הפוך את הקרום: מערבבים קוקוס, פירורים וחמאה עד מעורבב. לחץ בחוזקה על הצדדים התחתון ומעלה של מחבת טארט 10 אינץ'. תרגע 30 דקות.
אופים קרום עד הזהב, 15 עד 20 דקות.
הסר טארט מחבת; פרוסה ומשרת.