עוגת מרנג לימון שמנת-עשה עם חלב
הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו עוגת מרנג לימון שמנת, עוגת קצפת לימון קלה מספיק, ו לימון מרנג פאדג': שמנת, Zesty, טעים (מתכונים דומים).
הוראות
תסדרו את כל המרכיבים ותכינו הכל לדרך.הכן את המקצפת כפי שמכוון בתחתית או לחכות ולהכין אותו אחרי שאתה עושה את המילוי. אני מעדיף לעשות את המרנג ראשון כך שהוא מוכן ללכת ואני יכול במהירות למרוח אותו על גבי מילוי חם צנרת.
מערבבים את הסוכר, קורנפלור ומלח בסיר גדול (3 ½ ליטר) שאינו אלומיניום.
לטאטא את החלמונים, חלב ומיץ לימון יחד בקערה.
לטאטא את תערובת החלב לתוך הסיר עם תערובת הסוכר ולהפוך את החום בינוני.
להקציף כל הזמן עד התערובת מתחילה לרתוח — זה יכול לקחת בכל מקום בין חמש עד 10 דקות. כאשר התערובת מתחילה להתעבות לרתיחה, להרתיח במשך 1 דקה, לטאטא כל הזמן.
הסר מן החום להקציף את גרידת לימון, חמאה ווניל.
יוצקים לתוך קליפת העוגה ומיד כפית מרנג סביב הקצוות לאטום. נשאר כפית מרנג מעל המרכז ולכסות את כל מילוי הלימון.
אופים ב 325 F במשך כ 25 דקות.
בואו להתקרר בטמפרטורת החדר, ולאחר מכן להעביר למקרר וצינה במשך כמה שעות.מרנג: לנצח את החלבונים ביצה עד קצף, ואז להוסיף את הקרם של טרטר. להמשיך להכות עד פסגות רכות טופס, ואז להכות את הסוכר כמה כפות בכל פעם יחד עם עמילן תירס.