קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת מרנג לימון שמנת-עשה עם חלב

עוגת מרנג לימון שמנת-עשה עם חלב
הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו עוגת מרנג לימון שמנת, עוגת קצפת לימון קלה מספיק, ו לימון מרנג פאדג': שמנת, Zesty, טעים (מתכונים דומים).

הוראות

1
תסדרו את כל המרכיבים ותכינו הכל לדרך.הכן את המקצפת כפי שמכוון בתחתית או לחכות ולהכין אותו אחרי שאתה עושה את המילוי. אני מעדיף לעשות את המרנג ראשון כך שהוא מוכן ללכת ואני יכול במהירות למרוח אותו על גבי מילוי חם צנרת.
2
מערבבים את הסוכר, קורנפלור ומלח בסיר גדול (3 ½ ליטר) שאינו אלומיניום.
מרכיבים שתצטרך
1 פחית (12 אונקיות) סודה דיאטטית1 פחית (12 אונקיות) סודה דיאטטית
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
3
לטאטא את החלמונים, חלב ומיץ לימון יחד בקערה.
מרכיבים שתצטרך
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
זנים של פטריותזנים של פטריות
שמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוקשמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוק
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
4
לטאטא את תערובת החלב לתוך הסיר עם תערובת הסוכר ולהפוך את החום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
שמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוקשמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוק
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
5
להקציף כל הזמן עד התערובת מתחילה לרתוח — זה יכול לקחת בכל מקום בין חמש עד 10 דקות. כאשר התערובת מתחילה להתעבות לרתיחה, להרתיח במשך 1 דקה, לטאטא כל הזמן.
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
6
הסר מן החום להקציף את גרידת לימון, חמאה ווניל.
מרכיבים שתצטרך
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
ציפוי סוכריות לבן, אופציונליציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
7
יוצקים לתוך קליפת העוגה ומיד כפית מרנג סביב הקצוות לאטום. נשאר כפית מרנג מעל המרכז ולכסות את כל מילוי הלימון.
מרכיבים שתצטרך
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
קליפות מלימוןקליפות מלימון
8
אופים ב 325 F במשך כ 25 דקות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
9
בואו להתקרר בטמפרטורת החדר, ולאחר מכן להעביר למקרר וצינה במשך כמה שעות.מרנג: לנצח את החלבונים ביצה עד קצף, ואז להוסיף את הקרם של טרטר. להמשיך להכות עד פסגות רכות טופס, ואז להכות את הסוכר כמה כפות בכל פעם יחד עם עמילן תירס.
מרכיבים שתצטרך
1 פחית (12 אונקיות) סודה דיאטטית1 פחית (12 אונקיות) סודה דיאטטית
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק