קדירת ספגטי III
ספגטי קדרת III עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. , מתכון זה מכסה 24% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 573 קלוריות , 34 גרם חלבון ו -15 גרם שומן . והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מתכון זה אהוב על 9 אוכלי אוכל וטבחים. מתכון זה של Allrecipes דורש בצל, ספגטי, קטשופ ובשר בקר טחון. הסתיו יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 35 דקות . עם ציון ספונקולרי של 69% , המנה הזו טובה. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם תבשיל עוף ברוקולי III , תבשיל אטריות טונה III , ותבשיל טטר טוט III .
הוראות
מביאים לרתיחה סיר גדול עם מים מומלחים קלות.
מוסיפים פסטה ומבשלים במשך 8 עד 10 דקות או עד אל דנטה; לנקז ולשמור.
מחממים תנור ל-300 מעלות צלזיוס (150 מעלות צלזיוס).
במחבת גדולה משחימים בשר בקר טחון עד שאינו ורוד יותר; מסננים ושומרים כף 1 של טיפות במחבת. מניחים את בשר הבקר בצד. במחבת מטגנים בצל, פלפל ירוק ושום עד שהם רכים.
שלבו בשר בקר מושחם, קטשופ, אורגנו, מלח ופלפל עם תערובת בצל; לערבב היטב.
יוצקים את התערובת לתבנית אפייה בגודל 9x13 אינץ'. מעל התערובת, שכבו פסטה ולאחר מכן מפזרים גבינה.
אופים בתנור שחומם מראש עד שהגבינה נמסה.