קושימומחה
מוכן ב1 ש, 5 דק.
מנות16
ציון בריאות2
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

עוגת מרנג תות

עוגת מרנג תות
מתכון עוגת מרנג תות יכול להתבצע בערך 1 שעה ו 5 דקות. מתכון זה משמש 16. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 4 גרם חלבון, 13 גרם שומן, ובסך הכל 312 קלוריות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך קרם אבנית, תותים, מיץ תפוזים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. זה עובד טוב כמו קינוח ידידותי מאוד התקציב. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. זה מושלם עבור יום האם. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון מדהים של 23%, וזה די רע. עוגת מרנג תות, עוגת מרנג תות (מוסטצ'ון), ו עוגת מרנג תות טרי דומים מאוד למתכון הזה.

הוראות

1
תנו לחלבונים לעמוד בטמפרטורת החדר למשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
2
בקערה גדולה שלבו את תערובת העוגה, מיץ התפוזים, החלמונים וקליפת התפוז; מקציפים במהירות נמוכה למשך 30 שניות. מקציפים על בינוני במשך 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פרי 100% אוכמניות למריחה1/2 כוס פרי 100% אוכמניות למריחה
גרידה כתומהגרידה כתומה
זנים של פטריותזנים של פטריות
סוכריות טיפת מסטיק מצופה סוכרסוכריות טיפת מסטיק מצופה סוכר
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
יוצקים לשניים משומנים ומקומחים 9 אינץ'. תבניות אפייה עגולות; מניחים בצד.
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
4
בקערה גדולה עם מכות נקיות מקציפים חלבונים וקרם אבנית על בינוני עד שנוצרות פסגות רכות. מקציפים בהדרגה 1 כוס סוכר, כף בכל פעם, גבוה עד שנוצרות פסגות מבריקות נוקשות.
מרכיבים שתצטרך
קרם טרטרקרם טרטר
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
5
מורחים את המרנג באופן שווה על בלילת העוגה.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
6
אופים בחום של 350 מעלות צלזיוס למשך 35 דקות או עד שהמרנג משחים קלות. מצננים במחבתות על מתלי תיל (מרנג ייסדק).
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
7
בינתיים, בקערה גדולה מקציפים שמנת עד שנוצרות פסגות נוקשות. מועכים 1/2 כוס תותים עם יתרת הסוכר; מקפלים לקצפת.
מרכיבים שתצטרך
לימון גומילימון גומי
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
8
שחרר קצוות של עוגות ממחבתות בעזרת סכין. בעזרת שתי מרית גדולות מוציאים בזהירות עוגה אחת לפלטת הגשה, מרנג כלפי מעלה. מורחים בזהירות כשני שליש מתערובת השמנת. פורסים את הגרגרים הנותרים; מסדרים חצי מעל תערובת שמנת. חזור על שכבות. יש לאחסן במקרר.
מרכיבים שתצטרך
טארטים זעירים בציפוי אדוםטארטים זעירים בציפוי אדום
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ציוד שתשתמש בו
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך

יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti

עוגה עובדת ממש טוב עם שמנת שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא נ. ב. ג ' ונסון ן קרם שרי. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 19 דולר.
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול לאלה שיאפשרו לו להזדקן". משקה טרום-פרנדיאלי מועדף. קחו את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. גם נפלא אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי כדי לטבול ב "סגנון איטלקי". "