קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות18
ציון בריאות2
מגזין

עוגת סלק עם ציפוי גבינת שמנת

עוגת סלק עם ציפוי גבינת שמנת
עוגת סלק עם ציפוי גבינת שמנת היא צמחוני ומספק כ 18 מנות. מנה זו מכילה כ 5 גר' של חלבון, 8 גרם של שומן, וסך הכל 296 קלוריות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו אבקת אפייה, זנגביל הקרקע, ביצים, ועוד מספר מצרכים כדי להפוך אותו היום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: עוגת סלק שוקולד עם ציפוי גבינת שמנת שוקולד, עוגות סלק שוקולד עם ציפוי גבינת שמנת תפוזים, ו עוגת סלק שוקולד עם זיגוג גבינת שמנת.

הוראות

1
מחממים תנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
כדי להכין עוגה, לקלף סלק באמצעות מקלף ירקות. סלק גרגר, באמצעות חורים גדולים של פומפיה, כדי למדוד 2 כוסות.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
סלק, אדום, זהוב, או Chioggia או כל שילובסלק, אדום, זהוב, או Chioggia או כל שילוב
ציוד שתשתמש בו
קולףקולף
פומפיהפומפיה
3
מעילים 2 (9 אינץ') מחבתות עוגה עגולות עם ספריי בישול; תחתית קו עם נייר שעווה. נייר שעווה עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכרחבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכר
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
4
מערבבים את הסוכר מגורען, סוכר חום, שמן, וביצים בקערה גדולה; להכות עם מערבל במהירות בינונית עד מעורבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורךצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך
דיאט קרם סודהדיאט קרם סודה
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
5
הוסף סלק; הכה היטב. כפית קלות את הקמח לתוך כוסות מדידה יבשות; רמה עם סכין.
מרכיבים שתצטרך
סלק, אדום, זהוב, או Chioggia או כל שילובסלק, אדום, זהוב, או Chioggia או כל שילוב
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
נטיפי הודו צלוייםנטיפי הודו צלויים
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
6
מערבבים את הקמח ואת 5 המרכיבים הבאים (קמח דרך מלח) בקערה גדולה, ערבוב היטב עם מקצף.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
7
מוסיפים תערובת קמח לתערובת סוכר לסירוגין עם חלב, מתחילים ומסתיימים בתערובת קמח.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
8
יוצקים הבלילה לתוך מחבתות מוכנות; מחבתות ברז בחדות פעם על הדלפק כדי להסיר בועות אוויר.
9
אופים ב 350 במשך 30 דקות או עד מפרט עץ מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב מחבתות 10 דקות על מדפים תיל; להסיר מחבתות. בזהירות לקלף את נייר שעווה, ואת העוגה מגניב לחלוטין על מדפים חוט.
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
10
כדי להכין ציפוי, לנצח קליפת תפוזים, וניל, גבינת שמנת עם מיקסר במהירות גבוהה עד רכות.
מרכיבים שתצטרך
חבילות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר, בתוספת 2 (8 אונקיות) חבילות גבינת שמנת מוקצפתחבילות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר, בתוספת 2 (8 אונקיות) חבילות גבינת שמנת מוקצפת
גרידה כתומהגרידה כתומה
1 גביע סוכר גלידה1 גביע סוכר גלידה
דבש הדריםדבש הדרים
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
11
מוסיפים את אבקת הסוכר; לנצח במהירות נמוכה רק עד מעורבב (לא overbeat).
מרכיבים שתצטרך
ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסיםל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים
12
מניחים שכבת עוגה 1 על צלחת; מורחים עם ציפוי 1/2 כוס; העליון עם שכבת העוגה שנותרה.
מרכיבים שתצטרך
1 גביע סוכר גלידה1 גביע סוכר גלידה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
13
מורחים את הציפוי שנותר מעל וצדדים של עוגה.
מרכיבים שתצטרך
1 גביע סוכר גלידה1 גביע סוכר גלידה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
14
מפזרים אגוזים מעל העוגה. חנות העוגה מכוסה באופן רופף במקרר.
מרכיבים שתצטרך
זיתים ירוקים עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדוליםזיתים ירוקים עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדולים

מרכיבים

2(יכול להיות או להרחיק)אפרסקים טריים או קפואים פרוסיםאפרסקים טריים או קפואים פרוסים1(יכול להיות או להרחיק)על הסוכר של קונדיטוריםעל הסוכר של קונדיטורים454אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)סלק (בערך 2 בינוני)סלק (בערך 2 בינוני)227אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)בלוק 1/3-פחות שומן גבינת שמנת, מקוררבלוק 1/3-פחות שומן גבינת שמנת, מקורר1586 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1 קופסה פילסברי עם קרום פאי מגולגל מראש1 קופסה פילסברי עם קרום פאי מגולגל מראש2largesביציםביצים5916 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה1586 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורךצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך11 קילו קישואים,קינמון טחוןקינמון טחון11 קילו קישואים,ג'ינג'ר קרקעג'ינג'ר קרקע1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1% חלב דל שומן1% חלב דל שומן2(יכול להיות או להרחיק)קליפת תפוז מגוררתקליפת תפוז מגוררת7106 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקאבקת סוכר מנופהאבקת סוכר מנופה0(יכול להיות או להרחיק)1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים11 קילו קישואים,6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות2(חוֹרֶף)אגוזי מלך קצוצים דק, קלויאגוזי מלך קצוצים דק, קלוי