פשטידת פיצת פסטה עשויה להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 37 גרם חלבון 13 גרם של שומן, וסך הכל 915 קלוריות. 7 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. . גשו לסופר וקנו ביצה, עגבניה, בצל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החלב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות שביל החלב נושכות כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 53 דקות. נסו עוגת פיצה פסטה, פיצה פסטה, ו Ww פיצה פסטה (מתכונים דומים).
הוראות
1
שמן חום במחבת גדולה מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
מוסיפים בצל ופטריות ומבשלים עד רך וכמעט כל הנוזל מתאדה.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוק
20 פרוסות זוקיני דקות
3
הסר מהחום. תרסיס פיצה 12 אינץ ' עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכר
ציוד שתשתמש בו
בשר סרטנים טרי, סחוט וקטוף היטב עבור קונכיות
4
מערבבים ביצה, חלב, פסטה וגבינת 1/2 כוס.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חמוציות, להגשה
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
שמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוק
(קיבלר)
5
מורחים תערובת פסטה בשכבה זוגית על מחבת מוכנה.
מרכיבים שתצטרך
חזה עוף, עם עצם כנף, עור על
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
אופים ב 350 מעלות F במשך 20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
עם עצם כנף, עור על
7
מורחים רוטב פסטה על קרום פסטה. למעלה עם תערובת בצל.