עוגת קוקוס שוקולד כהה עמוקה עשויה להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת המתכון לקינוח. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 454 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 16 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו שקית קוקוס, מלח, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה מושלם עבור יום האם. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון של 31% המנה הזאת די גרועה. נסו עוגת שוקולד כהה עמוקה, עוגת שוקולד כהה עמוקה, ו עוגת שוקולד כהה עמוקה (מתכונים דומים).
הוראות
1
הפוך את העוגה: מחממים התנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
חמאה וקמח מחבת 8 כוסות. בקערה קטנה, מערבבים את הקוקוס הקצוץ עם חלב מרוכז וחלב ביצה לבן.
מרכיבים שתצטרך
חלב מרוכז ממותק
חלבונים
קוקוס
חמאה
קמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
Kugelhopf Pan
קערה
3
מעבירים את תערובת הקוקוס לסדין גדול של ניילון נצמד. שימוש בידיים שלך, לגלגל את הקוקוס לתוך חבל 18 אינץ'. לעטוף במקרר עד מוצק מעט, לפחות 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קוקוס
גלול
עוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיק
4
בקערה קטנה אחרת, לנפות את הקמח עם הקקאו, אבקת אפייה, סודה לשתייה ומלח. בקערה גדולה, באמצעות מיקסר חשמלי, להכות את החמאה עד שמנת.
מרכיבים שתצטרך
סודה לשתייה
חמאה
אבקת קקאו
קמח לכל מטרה
מלח
ציוד שתשתמש בו
מערבל יד
קערה
5
מוסיף את הסוכר והכה עד אור ורך.
מרכיבים שתצטרך
סוכר
6
מוסיפים את הביצים, 1 בכל פעם, מכים היטב לאחר כל תוספת.
מרכיבים שתצטרך
ביצה
7
מוסיפים את השוקולד המומס ואת הוניל ומכים עד שהבלילה חלקה. לנצח את החומרים יבשים ב 3 קבוצות, לסירוגין עם יוגורט.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד
וניל
יוגורט
8
לגרד את הבלילה לתוך המחבת מוכן להחליק את פני השטח. לפתוח את חבל הקוקוס ולהצטרף לקצוות כדי ליצור מעגל.
מרכיבים שתצטרך
קוקוס
ציוד שתשתמש בו
מחבת
9
להניח את חבל הקוקוס על הבלילה עוגה, מרכזו אותו במחבת. לחץ על הקוקוס לתוך הבלילה עד שהוא שקוע ב 1 אינץ ' של הבלילה.
מרכיבים שתצטרך
קוקוס
ציוד שתשתמש בו
מחבת
10
אופים את העוגה במשך 1 שעה, או עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא נקי.
ציוד שתשתמש בו
קיסמים
תנור
11
בואו להתקרר במחבת במשך 10 דקות, ואז להתהפך על מתלה להתקרר לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
מחבת
12
הפוך את זיגוג: בסיר בינוני, לשלב את הסוכר והמים ולהביא לרתיחה; מערבבים לפזר את הסוכר.
מרכיבים שתצטרך
זיגוג
סוכר
מים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
13
להקציף בקקאו ווניל ולתת מגניב.
מרכיבים שתצטרך
וניל
אבקת קקאו
ציוד שתשתמש בו
מקציף
14
מברשת שכבה דקה של זיגוג על העוגה ולתת להתייבש מעט. חזור על 3 פעמים נוספות, לתת זיגוג יבש מעט לפני צחצוח העוגה שוב. להכניס למקרר עד זיגוג מוגדר מעט סדוק לפני ההגשה.