עוגת קציץ שוקולד דובדבן
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגת קציץ דובדבן. מנה זו מכילה סביב 5 גר' של חלבון, 18 גרם של שומן, וסך הכל 377 קלוריות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. למתכון הזה מ "קוקי מדנס" יש 19 מעריצים. גשו לסופר וקנו קמח, דובדבנים, כוח קקאו ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. נסו עוגת אגוזי לוז דובדבן, כיכר שוקולד ודובדבן לבן, ו עוגת כיכר שוקולד (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F. לרסס 8 x4 אינץ 'או 9×5 מחבת כיכר אינץ' עם תרסיס אפייה הוסיף קמח.
מערבבים את הקמח, אבקת קקאו, סודה לשתייה ומלח יחד בקערה בגודל בינוני ולהגדיר aside.In קערת ערבוב גדולה באמצעות מיקסר חשמלי, להכות את החמאה וסוכר חום במשך כשתי דקות או עד אור ושמנת.
מוסיפים את הביצים ומכים במשך 30 שניות לאחר כל ביצה. לנצח בתמצית הדובדבן. ביד או באמצעות המהירות הנמוכה ביותר של המיקסר, מערבבים את תערובת הקמח. מערבבים דובדבנים וצ ' יפס שוקולד.
יוצקים את הבלילה למחבת ואופים במשך 40 עד 45 דקות או עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא עם פירורים לחים.
בואו מגניב במשך כ 15 דקות במחבת, ולאחר מכן להפוך על מתלה קירור ולתת מגניב לחלוטין.
מגישים מאובקים עם אבקת סוכר