קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות10
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת קרם שוקולד

עוגת קרם שוקולד
עוגת קרם שוקולד עשויה להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 594 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 39 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. לך לחנות ותביא קצפת, סוכר, עוגיות וופל שוקולד ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. וזה די גרוע. נסו חמאת בוטנים חמאת בוטנים ללא חלב עם קרם שוקולד, תותים ופאי שמנת, ו חטיפי אפרסקים וקרם (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
במעבד מזון, עוגיות דופק עד הקרקע דק.
מרכיבים שתצטרך
עוגיותעוגיות
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
3
העברה לקערה בינונית; להפריש. למעבד, להוסיף שקדים ו 3 כף. סוכר ודופק עד שקדים יש מרקם של ארוחה גסה (להיזהר לא לטחון אותם לחמאת אגוז).
מרכיבים שתצטרך
חמאת אגוזיםחמאת אגוזים
שקדיםשקדים
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
4
מוסיפים אגוזי אדמה לעוגיות ומערבבים 6 כפות. חמאה מומסת. לחץ לתוך החלק התחתון וצדדים של 9-in. צלחת עמוקה עוגת צלחת (קרום צריך להיות עבה למדי).
מרכיבים שתצטרך
עוגיותעוגיות
חמאהחמאה
קרוםקרום
אגוזיםאגוזים
5
אופים על מתלה מרכז 15 דקות; בואו מגניב.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
6
שים חלמונים בקערה בינונית והכה כדי להתמזג; להפריש. בסיר בינוני מעל חום בינוני גבוה, מערבבים יחד חלב, 3/4 כוס סוכר, קורנפלור, ומלח. להביא רתיחה עדינה, ערבוב כל הזמן (תערובת תתחיל להתעבות). להפחית חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
עמילן תירסעמילן תירס
חלמון ביצהחלמון ביצה
סוכרסוכר
חלבחלב
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
קערהקערה
7
לטאטא כל הזמן, לשפוך 1/2 כוס תערובת חלב חם לתוך חלמונים ביצה, ואז לשפוך תערובת חלב ביצה לתוך סיר. להביא לרתיחה (כ 190 על מדחום מיידי לקרוא), תוך ערבוב כל הזמן עם כף עץ (זה יהיה להתעבות במידה ניכרת).
מרכיבים שתצטרך
חלמון ביצהחלמון ביצה
חלבחלב
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
כף עץכף עץ
מקציףמקציף
מדחום מטבחמדחום מטבח
מחבת רוטבמחבת רוטב
8
הסר מחום ומערבבים שוקולד, וניל, ו 2 כפות. חמאה.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדשוקולד
ונילוניל
חמאהחמאה
9
יוצקים מילוי שוקולד לתוך קערת מתכת בינונית, ואז להגדיר קערה בקערה גדולה יותר של קרח ומים קרים ולתת מגניב 5 דקות, ערבוב כל הזמן, עד מילוי מגיע לטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדשוקולד
מיםמים
קרחקרח
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
10
יוצקים מילוי לתוך קרום מוכן לכסות עם לעטוף פלסטיק, לחיצה עליו ישירות על פני השטח (כדי למנוע עור להיווצר). צמרמורת עד קר, לפחות 3 שעות ועד 1 יום.
מרכיבים שתצטרך
קרוםקרום
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
11
רק לפני ההגשה, לשלב קרם הנותרים 1 כף. סוכר בקערה קרה. עם מיקסר חשמלי במהירות גבוהה, לנצח קרם עד פסגות בינוניות טופס.
מרכיבים שתצטרך
קרםקרם
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
מערבל ידמערבל יד
קערהקערה
12
מורחים קצפת בכיפה עבה על מילוי שוקולד. גרגר שוקולד על עוגה.
מרכיבים שתצטרך
קצפתקצפת
שוקולדשוקולד
מורחיםמורחים