קושימומחה
מוכן ב1 ש, 40 דק.
מנות10
ציון בריאות7
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

עוגת שוקולד קלה של ז'אק

עוגת שוקולד קלה של ז'אק
עוגת שוקולד קלה של ז'אק היא קינוח שמגיש 10. מנה אחת מכילה 721 קלוריות , 10 גרם חלבון ו -51 גרם שומן . , מתכון זה מכסה 18% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. המתכון הזה של Foodnetwork דורש שוקולד מריר, שוקולד, חמאה ומים. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-40 דקות . אדם אחד מצא את המתכון הזה טעים ומשביע. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה נטולת גלוטן וידידותית ל-fodmap . עם ציון של 40% , המנה הזו גרועה למדי. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם את עוגת הפאונד האהובה של ז'אק פפן , עוגיית השוקולד בוץ של ז'אק , ועוגיות השוקולד צ'יפס של ז'אק טורס .

הוראות

1
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
2
מחממים את התנור ל-350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס בתוספת 1 1/2 כפיות סוכר (3 אונקיות)1/2 כוס בתוספת 1 1/2 כפיות סוכר (3 אונקיות)
3
מצפים תבנית עוגה בגודל 10 אינץ' בספריי בישול ירקות. מרפדים את תחתית התבנית בעיגול נייר פרגמנט בגודל 10 אינץ'. מצפים את החלק העליון של עיגול נייר הפרגמנט בספריי בישול ירקות.
מרכיבים שתצטרך
סוכר (3 אונקיות)סוכר (3 אונקיות)
ציוד שתשתמש בו
3/4 כוס בתוספת 3 1/2 כפות סוכר (6 אונקיות)3/4 כוס בתוספת 3 1/2 כפות סוכר (6 אונקיות)
סוכר (6 אונקיות)סוכר (6 אונקיות)
4
מניחים את שני השוקולדים הקצוצים בקערה וממיסים על סיר כפול.
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
1 כף שמן צמחי, לא חובה1 כף שמן צמחי, לא חובה
5
מערבבים את הסוכר והמים בסיר של 1 ליטר ומניחים על אש בינונית-גבוהה. מביאים לרתיחה עד שכל הסוכר נמס.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחי, אופציונלישמן צמחי, אופציונלי
2/3 כוס מים (5 אונקיות)2/3 כוס מים (5 אונקיות)
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
6
יוצקים את הסירופ החם לקערת השוקולד המומס.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
להתיז תמצית וניללהתיז תמצית וניל
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
7
מקציפים עד שהתערובת הומוגנית.
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
8
מוסיפים את החמאה ומקציפים עד לקבלת תערובת אחידה.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
9
בעזרת מערבל חשמלי מקציפים את הביצים והסוכר עד לקבלת תערובת אחידה. בעזרת מרית גומי מקפלים את התערובת לתערובת השוקולד. יש להקפיד לערבב בעדינות.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
10
יוצקים את הבלילה לתבנית העוגה המוכנה.
ציוד שתשתמש בו
גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)
11
מניחים תבנית עם דפנות בגודל 1 אינץ' בתנור.
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
12
מניחים את תבנית העוגה המלאה על תבנית האפייה. מלאו את תבנית האפייה במים כך שהמים יכסו את הסנטימטר התחתון של תבנית העוגה.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)
13
אופים עד שמשטח העוגה נראה עמום ומתוח בלחיצה באמצע, כ-40 דקות.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
14
מוציאים את תבנית העוגה מהתנור ומניחים להתקרר על רשת. כבו את התנור והניחו לתבנית ולמים להתקרר לפני שאתם מנסים להסיר אותם.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
תפוזים, פרוסים וחצוייםתפוזים, פרוסים וחצויים
גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
15
קישוט: אם תרצו לקשט את העוגה הזו, תוכלו להכין מניפות שוקולד או לגלח גוש שוקולד עם קולפן תפוחים. להכנת מניפות שוקולד, מערבבים את השמן הצמחי לתוך השוקולד המומס.
מרכיבים שתצטרך
2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
לשימור,לשימור,
ציוד שתשתמש בו
קולףקולף
16
מורחים שכבה עבה של תערובת השוקולד על משטח שיש או גרניט (או השתמשו בחלק האחורי של תבנית קרה). בעזרת משולש דוחפים את משטח השוקולד בתנועת עיקול.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
17
מניחים את האגודל בפינה אחת של המשולש תוך כדי לחיצה כדי לתפוס את השוקולד. התוצאה צריכה להידמות למניפת שוקולד. זה דורש מעט תרגול ולא כל מאוורר שתיצור יהיה שמיש. תהנה עם זה!
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב

יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti

שמנת שרי, פורט ומוסקטו ד'אסטי הן אפשרויות נהדרות לעוגת שוקולד. כלל נפוץ של זיווג יין הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים היטב עם מוסקטו ד'אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. אתה יכול לנסות את NV Solera Cream Shery. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-17 דולר לבקבוק.
NV Solera Cream Shery
NV Solera Cream Shery
ל-Solera Cream Shery יש גוון ענבר מבריק ונחושת עמוק. עם ניחוחות חמאה ופקאן, ניחוחות האגוזים המלוחים המתוקים והתבלינים החומים נושאים מבטא קרמלי מורכב. כניסה מתוקה מובילה לחך מעוגל, שופע, בעל גוף בינוני עם סיומת ארוכה ומלאת טעם.