עוגת שוקולד קלה של ז'אק
עוגת שוקולד קלה של ז'אק היא קינוח שמגיש 10. מנה אחת מכילה 721 קלוריות , 10 גרם חלבון ו -51 גרם שומן . , מתכון זה מכסה 18% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. המתכון הזה של Foodnetwork דורש שוקולד מריר, שוקולד, חמאה ומים. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-40 דקות . אדם אחד מצא את המתכון הזה טעים ומשביע. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה נטולת גלוטן וידידותית ל-fodmap . עם ציון של 40% , המנה הזו גרועה למדי. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם את עוגת הפאונד האהובה של ז'אק פפן , עוגיית השוקולד בוץ של ז'אק , ועוגיות השוקולד צ'יפס של ז'אק טורס .
הוראות
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
מחממים את התנור ל-350 מעלות F.
מצפים תבנית עוגה בגודל 10 אינץ' בספריי בישול ירקות. מרפדים את תחתית התבנית בעיגול נייר פרגמנט בגודל 10 אינץ'. מצפים את החלק העליון של עיגול נייר הפרגמנט בספריי בישול ירקות.
מניחים את שני השוקולדים הקצוצים בקערה וממיסים על סיר כפול.
מערבבים את הסוכר והמים בסיר של 1 ליטר ומניחים על אש בינונית-גבוהה. מביאים לרתיחה עד שכל הסוכר נמס.
יוצקים את הסירופ החם לקערת השוקולד המומס.
מקציפים עד שהתערובת הומוגנית.
מוסיפים את החמאה ומקציפים עד לקבלת תערובת אחידה.
בעזרת מערבל חשמלי מקציפים את הביצים והסוכר עד לקבלת תערובת אחידה. בעזרת מרית גומי מקפלים את התערובת לתערובת השוקולד. יש להקפיד לערבב בעדינות.
יוצקים את הבלילה לתבנית העוגה המוכנה.
מניחים תבנית עם דפנות בגודל 1 אינץ' בתנור.
מניחים את תבנית העוגה המלאה על תבנית האפייה. מלאו את תבנית האפייה במים כך שהמים יכסו את הסנטימטר התחתון של תבנית העוגה.
אופים עד שמשטח העוגה נראה עמום ומתוח בלחיצה באמצע, כ-40 דקות.
מוציאים את תבנית העוגה מהתנור ומניחים להתקרר על רשת. כבו את התנור והניחו לתבנית ולמים להתקרר לפני שאתם מנסים להסיר אותם.
קישוט: אם תרצו לקשט את העוגה הזו, תוכלו להכין מניפות שוקולד או לגלח גוש שוקולד עם קולפן תפוחים. להכנת מניפות שוקולד, מערבבים את השמן הצמחי לתוך השוקולד המומס.
מורחים שכבה עבה של תערובת השוקולד על משטח שיש או גרניט (או השתמשו בחלק האחורי של תבנית קרה). בעזרת משולש דוחפים את משטח השוקולד בתנועת עיקול.
מניחים את האגודל בפינה אחת של המשולש תוך כדי לחיצה כדי לתפוס את השוקולד. התוצאה צריכה להידמות למניפת שוקולד. זה דורש מעט תרגול ולא כל מאוורר שתיצור יהיה שמיש. תהנה עם זה!
יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti
שמנת שרי, פורט ומוסקטו ד'אסטי הן אפשרויות נהדרות לעוגת שוקולד. כלל נפוץ של זיווג יין הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים היטב עם מוסקטו ד'אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. אתה יכול לנסות את NV Solera Cream Shery. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-17 דולר לבקבוק.
NV Solera Cream Shery
ל-Solera Cream Shery יש גוון ענבר מבריק ונחושת עמוק. עם ניחוחות חמאה ופקאן, ניחוחות האגוזים המלוחים המתוקים והתבלינים החומים נושאים מבטא קרמלי מורכב. כניסה מתוקה מובילה לחך מעוגל, שופע, בעל גוף בינוני עם סיומת ארוכה ומלאת טעם.