עוגת שזיפים דורשת על 1 שעה ו 25 דקות מההתחלה ועד הסוף. אתה מקבל קינוח שמגיש 10. מנה אחת מכילה 450 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 24 גרם שומן. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. . אם יש לכם סודה לשתיה, ביצים, תמצית vanillan, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: עוגת שזיפים, עוגת שזיפים, ו עוגת שזיפים עם זיגוג.
הוראות
1
מערבבים שזיפים מיובשים ומים בסיר קטן על חום בינוני גבוה. מביאים לרתיחה, להפחית את החום לנמוך, ומבשלים עד שזיפים מיובשים רכים, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שזיפים מיובשים
1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
לנקז ולהניח בצד.
3
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). שמן וקמח מחבת צינור מחורץ (כגון Bundt®).
מערבבים שמן צמחי, 1 כוס חלב חמאה, וביצים בקערה נפרדת; יוצקים אותם לתערובת הקמח.
מרכיבים שתצטרך
2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות
שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)
לוראן מטבח מקצועי®
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
פלפל ירוק או אדום מתוק קצוץ דק
6
מערבבים עד משולב באופן מלא. השתמש במערבל חשמלי כדי להתמזג שזיפים מיובשים מנוקז; המיקסר יהיה לשבור אותם קצת. מערבבים בפקאנים הקצוצים.
מרכיבים שתצטרך
חתיכות פקאן
שזיפים מיובשים
ציוד שתשתמש בו
בערך 1.5 אונקיות (43 גרם) סוכר
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
7
יוצקים את הבלילה למחבת מוכנה ואופים בתנור שחומם מראש עד שבוחן יוצא נקי, כ 45 דקות.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
8
הסר עוגה מהתנור ולאפשר לו להתקרר לפחות 10 דקות על מתלה תיל.
ציוד שתשתמש בו
תפוזים, פרוסים וחצויים
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
9
כדי להפוך את הדובדבן, לשלב 1 כוס סוכר, מרגרינה, 1/2 כוס חלב, תמצית וניל, וסירופ תירס בסיר ולהביא אותו לרתיחה מעל חום בינוני גבוה. להרתיח במשך 5 דקות מלאות, ערבוב מדי פעם.