עוגת תותים-אפרסק בריאה יכול להיות רק סקוטי מתכון שאתה מחפש. מתכון ואינו מכיל גלוטן, מגיש 16 . מנה אחת מכילה עד 2 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 120 קלוריות. גשו לסופר וקנו ציפוי מוקצף, מיץ תפוזים, פודינג מיידי ומילוי עוגה, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. עם כפית ציון של 32% המנה הזאת לא כל כך מרהיבה. נסו עוגת אפרסק תות, עוגת קרם תות ואפרסק, ו עוגת תותים-אפרסק רזה (מתכונים דומים).
הוראות
1
בקערה גדולה, לעשות תערובת פודינג לפי הוראות על תיבת פודינג באמצעות 2 כוסות חלב. להכניס למקרר 15 דקות. מערבבים בעדינות ציפוי מוקצף עד מעורבב.
מרכיבים שתצטרך
ציפוי מוקצף
תערובת פודינג
חלב
ציוד שתשתמש בו
קערה
2
בינתיים, בקערה קטנה, לערבב שימורים ואמרטו עד מעורבב.
מרכיבים שתצטרך
משמר
ליקר Amaretto
ציוד שתשתמש בו
קערה
3
ב 3-עד 4-רבע ליטר קערה או קערת זכוכית ברורה, לארגן חצי קוביות העוגה. למעלה עם חצי מהתותים והאפרסקים.
מרכיבים שתצטרך
תותים
אפרסק
ציוד שתשתמש בו
קערה
4
טפטוף עם חצי מתערובת משמר. כפית ולהפיץ חצי תערובת פודינג על פירות. חזור על שכבות, מסתיים עם פודינג.