מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. . זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 18%. מתכונים דומים: עוגת תפוחים פרנץ ' טוסט, פאי אוכמניות פרנץ ' טוסט, ו עוגת אפרסק תבשיל טוסט צרפתי.
הוראות
1
מחממים תנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
בקערה בינונית, לשלב מילוי עוגה, צימוקים, מיץ לימון, כפית אחת של וניל, 1/2 כפית של הקינמון והמלח.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון
מילוי פאי
קינמון
צימוקים
וניל
מלח
ציוד שתשתמש בו
קערה
3
מורחים תערובת באופן שווה בתחתית של צלחת אפייה מלבנית 3 ליטר.
מרכיבים שתצטרך
מורחים
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
4
בצלחת רדודה להקציף יחד ביצים, חלב, סוכר, נשאר 1/2 כפית וניל הנותרים 1/4 כפית קינמון.
מרכיבים שתצטרך
קינמון
וניל
סוכר
ביצה
חלב
ציוד שתשתמש בו
מקציף
5
טובלים פרוסות לחם בתערובת ביצים, פונים למעיל את שני הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
לחם
צנצנת עגבניות מיובשות ארוזות בשמן, סחוטות וקצוצות
ביצה
6
במחבת גדולה מאוד, להמיס חמאה על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבת
7
מוסיפים פרוסות לחם, חצי בכל פעם, למחבת חמה.
מרכיבים שתצטרך
לחם
ציוד שתשתמש בו
מחבת
8
מבשלים 3 עד 5 דקות או עד הלחם הוא משחימים קלות, הופך פעם לחום שני הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
לחם
9
סדר פרוסות לחם בשכבה אחת על גבי תערובת תפוחים בצלחת.
מרכיבים שתצטרך
תפוח
לחם
10
אופים, חשוף, במשך 20 עד 25 דקות או עד מחומם דרך.
ציוד שתשתמש בו
תנור
11
מגניב במקצת.
12
מגישים פרוסות לחם על צלחות הגשה העליון עם תערובת תפוחים.