חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 23 גרם חלבון 20 גרם של שומן, וסך הכל 457 קלוריות. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 10 דקות. גשו לסופר וקנו שום, חלב, תיבול ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מתכונים דומים: פסטה תרד, פטריות וטורקיה בייקון (פסטה קישואים), פסטה תרד מחיטה מלאה, ו פסטה בסיר אחד עם תרד ועגבניות.
הוראות
1
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
בקערה גדולה, להכות יחד 1 ביצה עם קמצוץ נדיב של מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
ביצה
ציוד שתשתמש בו
קערה
3
לטאטא ב 1 כף שמן קנולה.
מרכיבים שתצטרך
שמן קנולה
ציוד שתשתמש בו
מקציף
4
מוסיפים חצי מהספגטי (שומרים את החצי השני לפסטה תרד ופטריות עם מתכון עגול 2). לזרוק אותו היטב מעיל ולחץ אותו לתוך מחבת צלחת עמוקה 9 אינץ ' כדי ליצור קרום.
מרכיבים שתצטרך
ספגטי
פטריות
תרד
קרום
פסטה
ציוד שתשתמש בו
טופס פאי
5
במחבת מעל חום בינוני גבוה, להוסיף את השמן שנותר. כאשר הוא חם, מוסיפים את הבצל ומבשלים עד שהוא מתרכך, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצל
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
6
מוסיפים את השום ומבשלים 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
שום
7
להסיר מהחום ולהניח בצד (להזמין חצי בצל מבושל עבור תרד עגול 2 מתכון פסטה פטריות).
מרכיבים שתצטרך
פטריות
תרד
בצל
פסטה
8
בקערה גדולה, לטאטא יחד את שאר 2 ביצים, חלב, תיבול איטלקי, ומלח ופלפל, לפי הטעם. מערבבים את הגבינה, תרד (להזמין 3/4 כוס תרד עגול 2 מתכון תרד ופסטה פטריות), שנותר מחצית הבצל מבושל.
מרכיבים שתצטרך
תיבול איטלקי
מלח ופלפל
פטריות
תרד
גבינה
בצל
פסטה
ביצה
חלב
ציוד שתשתמש בו
מקציף
קערה
9
יוצקים את התערובת על גבי קרום עוגת הספגטי, העליון עם פרוסות עגבניות, ומפזרים פרמזן.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות עגבניות
קרום עוגה
ספגטי
פרמזן
10
מניחים על תבנית אפייה ואופים עד העוגה מוגדר וחום זהוב, 30 עד 35 דקות.