קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות4
ציון בריאות40
מגזין

עוגת תרד ופסטה

עוגת תרד ופסטה
חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 23 גרם חלבון 20 גרם של שומן, וסך הכל 457 קלוריות. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 10 דקות. גשו לסופר וקנו שום, חלב, תיבול ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מתכונים דומים: פסטה תרד, פטריות וטורקיה בייקון (פסטה קישואים), פסטה תרד מחיטה מלאה, ו פסטה בסיר אחד עם תרד ועגבניות.

הוראות

1
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
בקערה גדולה, להכות יחד 1 ביצה עם קמצוץ נדיב של מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
לטאטא ב 1 כף שמן קנולה.
מרכיבים שתצטרך
שמן קנולהשמן קנולה
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
4
מוסיפים חצי מהספגטי (שומרים את החצי השני לפסטה תרד ופטריות עם מתכון עגול 2). לזרוק אותו היטב מעיל ולחץ אותו לתוך מחבת צלחת עמוקה 9 אינץ ' כדי ליצור קרום.
מרכיבים שתצטרך
ספגטיספגטי
פטריותפטריות
תרדתרד
קרוםקרום
פסטהפסטה
ציוד שתשתמש בו
טופס פאיטופס פאי
5
במחבת מעל חום בינוני גבוה, להוסיף את השמן שנותר. כאשר הוא חם, מוסיפים את הבצל ומבשלים עד שהוא מתרכך, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצלבצל
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
6
מוסיפים את השום ומבשלים 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
שוםשום
7
להסיר מהחום ולהניח בצד (להזמין חצי בצל מבושל עבור תרד עגול 2 מתכון פסטה פטריות).
מרכיבים שתצטרך
פטריותפטריות
תרדתרד
בצלבצל
פסטהפסטה
8
בקערה גדולה, לטאטא יחד את שאר 2 ביצים, חלב, תיבול איטלקי, ומלח ופלפל, לפי הטעם. מערבבים את הגבינה, תרד (להזמין 3/4 כוס תרד עגול 2 מתכון תרד ופסטה פטריות), שנותר מחצית הבצל מבושל.
מרכיבים שתצטרך
תיבול איטלקיתיבול איטלקי
מלח ופלפלמלח ופלפל
פטריותפטריות
תרדתרד
גבינהגבינה
בצלבצל
פסטהפסטה
ביצהביצה
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
9
יוצקים את התערובת על גבי קרום עוגת הספגטי, העליון עם פרוסות עגבניות, ומפזרים פרמזן.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות עגבניותפרוסות עגבניות
קרום עוגהקרום עוגה
ספגטיספגטי
פרמזןפרמזן
10
מניחים על תבנית אפייה ואופים עד העוגה מוגדר וחום זהוב, 30 עד 35 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
11
הסר ותן מנוחה במשך 10 דקות לפני חיתוך.