עוטפת סלמון וביצה עם מיונז חרדל
אם יש לך בסביבה 20 דקות כדי לבלות במטבח, סלמון & עוטפת ביצה עם מיונז חרדל יכול להיות סופר ללא גלוטן, חלב חינם, ו pescatarian מתכון לנסות. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 11 גר' של חלבון, 8 גרם של שומן, וסך הכל 137 קלוריות. 158 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. אם יש לך מיונז, עוטפת, בצל, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 43%. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: סלט חרדל דיז'ון עגבניות סלמון - ללא מיונז, סלמון מעושן ועוטפת ביצים, ו סלמון מעושן ועוטפת ביצה (גודל קהל).
הוראות
מערבבים את המיונז והחרדל, מחלקים ל 2 קערות קטנות, ואז מערבבים את הבצל לקערה אחת.
כדי להרכיב, מורחים שכבה של מיונז בצל על כל עטיפה ומוסיפים 2 פרוסות של סלמון מעושן, כמה פרוסות ביצה קשה ועזרה נדיבה של תרד לכל אחד.
להפשיל בחוזקה. את העטיפות ניתן לבצע מספר שעות קדימה ולשמור מכוסה במקרר. כדי לשרת, לחתוך כל לעטוף באלכסון ל 2 חתיכות.
מגישים עם מיונז חרדל נוסף עבור טפטוף.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם בחירה מצוינת לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. אתה יכול לנסות שרדונה Hahn Winery Santa Lucia Highlands. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.1 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 17 דולר לבקבוק.
![האן יקב סנטה לוצ ' יה הר שרדונה]()
האן יקב סנטה לוצ ' יה הר שרדונה
עשיר ושכבות, עם הערות משיי של אפרסק, נקטרינה, אגס בשל ווניל.