עוף Chashu
Chashu עוף יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא יספק כ 2 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 100 גרם חלבון 83 גרם של שומן, וסך הכל 1270 קלוריות. המתכון הזה מכסה %37 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הוא מובא אליכם על ידי נורצייפס. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. גשו לסופר וקנו את עור ירכיים עוף-על, מכרזים smallchicken, סאקה, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. מתכונים דומים: Chashu יפני, חזיר Chashu (בטן חזיר מטוגן במרינדה עבור Tonkotsu ראמן), ו אני לא עוף עוף: חזה עוף צלוי פריך עם כתום והל.
הוראות
שים את רוטב הסויה, סאקה, סוכר וג ' ינג ' ר בשקית גדולה אטומה ומערבבים יחד.
הוסף את הירכיים עוף ולוודא כל חתיכה מצופה במרינדה. לחץ כמה שיותר אוויר מתוך השקית ככל האפשר, ולאחר מכן לאטום ולאוורר לילה. למחרת, לקרוע את גיליון 3 רגל ארוך של רדיד אלומיניום עם הצד המבריק למעלה.
שכב חצי ירכיים עוף במרינדה על נייר, עור בצד למטה, כדי ליצור מלבן על 6 אינץ ' רחב.
מפזרים את העוף בנדיבות עם פלפל לבן.
הנח שני מכרזים עוף על הירכיים עוף. מאז מכרזים להתחדד על קצה אחד, אתה רוצה להניח אותם פונה לכיוונים מנוגדים, כך שאתה בסופו של דבר עם ליבה של מכרזי עוף כי הוא בערך באותו עובי של שני הקצוות. בחוזקה לגלגל את העוף להיזהר לא כריך נייר בין שכבות של עוף. כאשר חלק העוף מגולגל, להמשיך להתגלגל עם שאר רדיד כדי ליצור גליל הדוק. סובב את שני הקצוות של נייר הכסף.
חותכים אורך 8 רגל של חוט, לקפל את החוט לשניים, ואז לתחוב את נקודת האמצע תחת קצה אחד של הגליל. להביא את שני הקצוות של החוט למעלה משני צדי הגליל, קריס-לחצות את החוט, ואז להפוך את הגליל מעל ולהביא אותו בחזרה סביב. חזור עד שתגיע לקצה השני של הגליל, ואז לקשור את החוט בקשר. החוט צריך להיראות כמו נעל שרוכת משני הצדדים. הפוך גליל שני באמצעות שאר העוף. להביא קיטור לרתיחה, ולאחר מכן להוסיף את העוף התגלגל. מכסים עם מכסה ואדים במשך 1 שעה. כאשר זה נעשה, להסיר את העוף מן הספינה ולאפשר לו להתקרר.
מניחים את הגליל במקרר לילה כדי לתת את ערכת הקולגן.כאשר chashu העוף שלך מוכן, לפתוח אותו, לחתוך אותו ולשים אותו על ראמן, או שיש לו על גבי אורז כמו דונבורי.