קושימומחה
מוכן ב1 ש, 40 דק.
מנות4
ציון בריאות46
מגזין

עוף בגריל עם רוטב שום-עשב ולימון בגריל

עוף בגריל עם רוטב שום-עשב ולימון בגריל
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו עוף בגריל עם רוטב שום-עשב ולימון בגריל. מנה אחת של מנה זו מכילה סביב 87 גרם חלבון, 83 גרם שומן, ובסך הכל 1160 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר איש מערות, ללא גלוטן, ללא חלב, וראשוני דיאטה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה ו 40 דקות. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. אם יש לכם שום, רדיצ'יו, פטרוזיליה שטוחה וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה למענג כל כך. הרביעי ביולי יהיה מיוחד עוד יותר עם המתכון הזה. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 70%. ציון זה מוצק. מתכונים דומים: רגל טלה וירקות בגריל עם רוטב לימון-עשב, עוף וירקות שום ועשבי תיבול בגריל, ו עוף בגריל ספצ'קוק שום ועשבי תיבול.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מחממים את התנור ל 400 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
3
חותכים חתיכת נייר אלומיניום באורך של כ-12 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
4
שמים את השום על 1/2 מנייר הכסף, מפזרים מלח ופלפל, מזלפים מעט שמן זית ומוסיפים 2 ענפי טימין. מקפלים את נייר הכסף המקיף את השום, מכינים שקיק ומוסיפים כמה כפיות מים. מקפלים את נייר הכסף מעל השום לסגירה ומקפלים פנימה את הקצוות 2 או 3 פעמים לאיטום.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
שמן זיתשמן זית
שוםשום
טימיןטימין
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
5
מכניסים את החבילה לתנור וצולים במשך 30 דקות, או יותר, עד שהשום רך. פותחים את האריזה ונותנים לשום להתקרר מעט ואז סוחטים את הציפורן למעבד מזון או לבלנדר.
מרכיבים שתצטרך
ציפורןציפורן
שוםשום
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
בלנדרבלנדר
תנורתנור
6
מוסיפים 1/2 כוס שמן זית, מיץ הלימון, הפטרוזיליה ועלי הטימין והמחית ליצירת ויניגרט סמיך.
מרכיבים שתצטרך
טימיןטימין
מיץ לימוןמיץ לימון
ויניגרטויניגרט
שמן זיתשמן זית
פטרוזיליהפטרוזיליה
7
מחממים גריל גז או פחם חיצוני לחום בינוני.
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
8
שוטפים את העוף ומייבשים במגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלםעוף שלם
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר
9
מכניסים את החלקים לקערה, מפזרים מלח ופלפל ומזלפים שמן זית; לזרוק לציפוי בתבלינים ואז לקרר בזמן שאתה מחבר את כל השאר.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
תיבולתיבול
שמן זיתשמן זית
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
10
שמים את הרדיצ ' יו בקערה אחרת, מזלפים שמן זית, חומץ בלסמי.
מרכיבים שתצטרך
חומץ בלסמיחומץ בלסמי
שמן זיתשמן זית
רדיקיו.רדיקיו.
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
11
מפזרים מלח ופלפל וזורקים; מניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
12
כשאתה מוכן לבשל, קח כמה מגבות נייר וקפל אותן מספר פעמים ליצירת ריבוע עבה. כתם כמות קטנה של שמן על מגבת הנייר ונגב בזהירות ובמהירות את הסורגים החמים של הגריל ליצירת משטח נון-סטיק.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר
גרילגריל
13
מתבלים במלח ופלפל ומניחים את רבעי הרדיצ ' יו על הגריל שחומם מראש. מבשלים את הרדיצ ' יו כ -2 דקות לכל צד עד שיש לו פחם נחמד; משוך אותו מהגריל, מכניס לקערה, מכסה בניילון נצמד, ומניח בצד לאדים ומסיים את הבישול.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
רדיקיו.רדיקיו.
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
גרילגריל
קערהקערה
14
ואז הניחו את העוף על הגריל, עם העור כלפי מטה וצלו. צולים את העוף כ -20 דקות, הופכים פעם אחת, ואז מבססים עם כמחצית מהוויניגרט וממשיכים לבשל עד שמד חום לקריאה מיידית שנתקע בחלק העבה ביותר של הירך קורא 160 מעלות צלזיוס והעוף נחמד ומקורמל בכל מקום, 15 עד 20 דקות נוספות. במהלך הדקות האחרונות זורקים את חצאי הלימון על הגריל, חותכים את הצדדים כלפי מטה ומבשלים עד שהם רק מסומנים ומעושנים.
מרכיבים שתצטרך
ויניגרטויניגרט
עוף שלםעוף שלם
לימוןלימון
ציוד שתשתמש בו
מדחום מטבחמדחום מטבח
גרילגריל
15
להגשה, מפרידים את הרדיצ ' יו לעלים בודדים בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
רדיקיו.רדיקיו.
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
16
מוסיפים את העוף ואת שאר הרוטב וזורקים היטב.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלםעוף שלם
17
מגישים עם חצאי לימון בגריל, סוחטים את הלימון מעל העוף ומעליהם רוטב שמור.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלםעוף שלם
לימוןלימון