עוף ברוטב Romanesco
עוף ברוטב Romanesco עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, מתכון ראשוני מגיש 4 . חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 53 גרם חלבון 64 גרם של שומן, וסך הכל 869 קלוריות. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-5 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. גשו לסופר וקנו evoo, מיץ תפוזים, בצל, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. מתכונים דומים: ברוקולי Romanesco עם רוטב עשבי ירוק, בלוגרים אורחים: העוף הצלוי של קירה וכרובית רומנסקו, ו כרובית רומנסקו ברוטב עגבניות מתובל / כרובית בסגנון רומי.
הוראות
חרוך את הפלפלים תחת מטאטא או מעל להבת גז, הנעה מדי פעם.
מניחים את הפלפלים בקערה, מכסים בניילון נצמד ומניחים להתקרר. לקלף את העור החרוך ולהסיר את הזרעים.
בינתיים, טוסט השקדים במחבת או בתנור עד הזהב, ואז לתת מגניב.
מניחים את הפלפלים הקלויים במעבד מזון יחד עם השקדים, מלאי עוף, פטרוזיליה, לימון וגלידת תפוזים ומיץ, שום, פלפל צ ' ילה ובצל אדום. מגררים את העגבנייה על החורים הגדולים של פומפיה. השליכו את העור והוסיפו את עיסת העגבניות למעבד המזון. מחית עד חלקה.
בינתיים, לחמם את EVOO במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מפזרים את העוף בפפריקה, מלח ופלפל ומבשלים עד להשחמה, 3 עד 4 דקות לכל צד.
הוסף את השרי למחבת וגרד את כל חתיכות השחמה מלמטה עם כף עץ. מערבבים ברוטב פלפל קלוי, מפחיתים את החום ומבשלים, מכוסים חלקית, עד שהעוף מבושל דרך, 10 עד 12 דקות.
מעבירים את העוף לצלחות וכפית את הרוטב מעל.