קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות6
ציון בריאות9
מגזין

עוף הפרמזן של סבתות בוגי

עוף הפרמזן של סבתות בוגי
עוף הפרמזן של סבתות בוגי דורש בערך 30 דקות מתחילתו ועד סופו. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 6 מנות. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 28 גרם חלבון, 11 גרם שומן, ובסך הכל של 231 קלוריות. 81 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. אם יש לכם אורגנו, חצאי חזה עוף, מרגרינה וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש במרגרינה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות חמאת בוטנים כמו קינוח. עם כפית ציון 65%, המנה הזו מוצקה. נסו סבתות לחמניות תות, אצבעות עוף פרמזן קלות ועטיפות עוף פרמזן, ו עוף עוף (עוף בסגנון צייד) עם פולנטה שמנת עם גרוייר ופרמזן (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 400 מעלות צלזיוס (200 מעלות צלזיוס). ריסוס תבנית אפייה בגודל 9 על 13 אינץ ' עם תרסיס בישול.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישולתרסיס בישול
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
2
שלב בקערה רדודה גבינת פרמזן, פירורי לחם יבשים, אורגנו, פטרוזיליה, פפריקה, מלח ופלפל. טובלים חזה עוף במרגרינה מומסת, ואז מצפים בתערובת פירורי לחם.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחםפירורי לחם
חזה עוףחזה עוף
פרמזןפרמזן
מרגרינהמרגרינה
אורגנואורגנו
פפריקהפפריקה
פטרוזיליהפטרוזיליה
פלפלפלפל
לחםלחם
מלחמלח
עלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקניםעלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקנים
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
מניחים בתבנית מוכנה.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
4
אופים בתנור שחומם מראש עד שחזה העוף כבר לא ורוד במרכז והמיצים מתבהרים, בערך 20 עד 25 דקות. מדחום לקריאה מיידית המוחדר למרכז צריך לקרוא לפחות 165 מעלות צלזיוס (74 מעלות צלזיוס).
מרכיבים שתצטרך
חזה עוףחזה עוף
ציוד שתשתמש בו
מדחום מטבחמדחום מטבח
תנורתנור