עוף ואורז פורטוריקני של ג'וזפין
עוף אורז פורטוריקני של ג'וזפין נטול גלוטן, וללא חלב מנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 658 קלוריות, 21 גרם חלבון, ו 17 גרם שומן. מתכון זה משמש 6. מתכון זה מכלמתכונים יש 15 אוהדים. אם יש לכם שמן צמחי, בצל, אורז יסמין וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. עם כפית ציון 57%, המנה הזו מוצקה. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: העוף והאורז הפורטוריקני של אמא (ארוז קון פולו), העוף והאורז הפורטוריקני של אמא (ארוז קון פולו), ו העוף והאורז הפורטוריקני של אמא (ארוז קון פולו).
הוראות
בסיר גדול מטגנים עוף, בצל, זיתים וצלפים על אש בינונית.
יוצקים מעט מיץ מהזיתים כדי להוסיף עוד טעם זית. כשהבצל מתחיל להתבהר והעוף מתחיל להשחים, מוסיפים רוטב עגבניות.
קולים תערובת עד שהכל מבושל קלות. הפחיתו את החום לנמוך.
בסיר קטן ממיסים קיצור על אש בינונית; מוסיפים זרעי אכיוטה. כאשר הקיצור הופך לאדום מסירים אותו מהאש ומסננים את הזרעים.
מערבבים שמן לתערובת עוף / עגבניות.
מוסיפים את המים הרותחים לתערובת, מגבירים את האש לגובה בינוני ומביאים לרתיחה תוך ערבוב טוב.
מוסיפים את האורז לתערובת הרותחת וממשיכים לרתיחה כ -3 דקות. מנמיכים את האש לנמוכה וממשיכים לבשל כ - 30 דקות, או עד שהאורז רך וספג את הנוזל, תוך ערבוב מדי פעם.
מסירים מהאש ומניחים לעמוד 10 דקות.
מעבירים את התערובת לקערה גדולה ומגישים מיד.