עוף וספגטי עם ברוסקטה
עוף וספגטי עם ברוסקטה הוא מתכון ים תיכוני שמגיש 4. מנה אחת מכילה 666 קלוריות, 45 גרם חלבון, ו 14 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם תערובת גבינה, גבינת פרמזן, ציפוי ברוסקטה וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד היטב כמנה עיקרית זולה למדי. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. עם כפית ציון 69%, המנה הזו מוצקה. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם ברוסקטה עקף עוף בלסמי, צדפות בגריל עם ברוסקטן על טוסט, ו ספגטי עם בייקון פריך ופירורי לחם.
הוראות
מחממים מראש. מבשלים ספגטי לפי הוראות החבילה; מסננים. קילו חזה עוף עם פטיש בשר עד 1/2 אינץ'. עובי.
מפזרים פלפל. במחבת טפלון גדולה המצופה בתרסיס בישול, מבשלים עוף על אש בינונית 5-6 דקות מכל צד או עד שכבר לא ורוד.
העברה ל-8 אינץ'.- תבנית אפייה מרובעת. כף ברוסקטה ציפוי מעל עוף; מפזרים גבינות. צולים 3-4 אינץ'. מחום 5-6 דקות או עד שהגבינה מזהיבה.