ניתן להכין את המתכון עוף זית לימון זהוב עם קוסקוס צנוברים בערך 1 שעה ו 10 דקות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 865 קלוריות, 33 גרם חלבון, ו 48 גרם שומן. אם יש לכם קינמון טחון, זיתים, עוף עלום וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. 5 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. נסו טאגין עוף עם קוסקוס אורן, עוף צלוי במילוי קוסקוס וצנוברים, ו עוף מחבת מרוקאי עם קוסקוס צנוברים עבור מתכונים דומים.
הוראות
1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מחממים 2 כפות שמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של התבנית, במחבת גדולה או בתנור הולנדי על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית כתית מעולה
ציוד שתשתמש בו
תנור הולנדי
מחבת
3
מוסיפים את הבצל, עלי הדפנה והשום ומתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם. מערבבים במשך 3 עד 4 דקות, ואז מכסים את התבנית ומזיעים את הבצלים למשך 3 עד 4 דקות נוספות. חושפים את הסיר ומערבבים פנימה את הזיתים.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
עלי דפנה
שום
זיתים
בצל
ציוד שתשתמש בו
מחבת
סיר
4
בינתיים מחממים 1 כף חמאה במחבת צדדית בינונית-גבוהה על אש בינונית עד בינונית-גבוהה. פורסים 2 לימונים ומשחימים בעדינות את הפרוסות, ב -2 מנות. כשהם משחימים, מוסיפים אותם למחבת עם הבצל.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
לימון
בצל
ציוד שתשתמש בו
מחבת
5
מוסיפים עוד 3 כפות חמאה למחבת ומניחים לה להמיס, ואז מוסיפים את חוטי הזעפרן ואת גרידת הלימון לחמאה המומסת ומערבבים במשך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
זעפרן
חמאה
לימון
ציוד שתשתמש בו
מחבת
6
מקציפים פנימה את הקמח, מבשלים עוד דקה ואז מקציפים 2 1/2 כוסות מציר העוף. מתבלים את הרוטב בכורכום, כמון וקינמון ומניחים להסמיך כמה דקות. מערבבים פנימה את המיץ של 2 הלימונים הנותרים ומנמיכים את האש לנמוכה.
מרכיבים שתצטרך
ציר עוף
קינמון
כורכום
לימון
כמון
קמח לכל מטרה
מיץ
רוטב
ציוד שתשתמש בו
מקציף
7
מוסיפים את העוף והרוטב לבצל ומערבבים בעדינות לאיחוד. מצננים ומאחסנים לארוחת איפור מראש או, מכסים את התבנית כדי לחמם את העוף ולשלב טעמים.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלם
בצל
רוטב
ציוד שתשתמש בו
מחבת
8
כשמוכנים להגשה מכינים קוסקוס.
מרכיבים שתצטרך
קוסקוס
9
שמים את 1 כף החמאה שנותרה בסיר בינוני או בתבנית עם מכסה הדוק ונותנים לה להמיס על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבת
סיר
10
מוסיפים את הצנוברים וצולים אותם בעדינות לחום זהוב בהיר. מערבבים פנימה את 1 1/2 כוסות ציר העוף הנותרות ומביאים לרתיחה. מערבבים פנימה את הקוסקוס, מכבים את האש, מכסים את התבנית ומניחים לעמוד 5 דקות. מקציפים את הקוסקוס במזלג ומוסיפים את הנענע והפטרוזיליה. כף את הקוסקוס לקערת הגשה.
מרכיבים שתצטרך
ציר עוף
צנוברים
קוסקוס
פטרוזיליה
לחם סנדוויץ
מנטה
ציוד שתשתמש בו
קערה
מחבת
11
מעבירים את תערובת העוף לקערת הגשה או מגש ומגישים עם הקוסקוס.