אם יש לך מלח ופלפל, שמנת כבדה, בזיליקום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: עוף מילאנו, פסטה עוף מילאנו, ו חבילת עוף Milano לסכל.
הוראות
1
בסיר גדול על אש נמוכה, להמיס חמאה; מוסיפים שום ומבשלים במשך 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
צרור תרד טרי (בערך
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
מוסיפים את העגבניות ואת 3/4 כוס מרק העוף; להגדיל לחום בינוני ולהביא לרתיחה. להפחית את החום ומבשלים, חשוף, במשך כ 10 דקות או עד העגבניות רכות.
מרכיבים שתצטרך
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
3
מוסיפים את השמנת ומביאים לרתיחה; ערבוב. מבשלים מעל חום בינוני עד הרוטב הוא עבה מספיק כדי לצפות את החלק האחורי של כף.
מרכיבים שתצטרך
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
4
מפזרים את העוף במלח ופלפל משני הצדדים. במחבת גדולה מעל חום בינוני, שמן חם ועוף לטחון. לחץ על עוף מדי פעם עם מרית מחוררת. מבשלים כ 4 דקות לכל צד או עד שהבשר מרגיש קפיצי והוא כבר לא ורוד בפנים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
5
העברה ללוח; לכסות ולשמור חם. זרוק את השומן מהמחבת.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
באותו מחבת, מעל חום בינוני, להביא מרק עוף 1/4 כוס לרתיחה; ערבוב מיצי המחבת. להפחית מעט ולהוסיף רוטב שמנת; מערבבים בזיליקום ולהתאים תבלינים לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
רוטב שמנת
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
1 בצל אדום, קוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
בינתיים, להביא סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
8
מוסיפים פטוצ ' יני ומבשלים במשך 8 עד 10 דקות או עד אל דנטה; לנקז, להעביר לקערה ולזרוק עם 3 עד 4 כפות של הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
פטוצ ' יני
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
9
חותכים כל חזה עוף ל 2 עד 3 פרוסות אלכסוניות. לחמם את הרוטב בעדינות במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בצל מתוק מגורר (או דק, טחון דק)
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
10
מעבירים את הפסטה לצלחות הגשה; למעלה עם עוף ומעיל עם רוטב שמנת; לשרת.