קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות17
מגזין

עוף מילאנו

עוף מילאנו
אם יש לך מלח ופלפל, שמנת כבדה, בזיליקום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: עוף מילאנו, פסטה עוף מילאנו, ו חבילת עוף Milano לסכל.

הוראות

1
בסיר גדול על אש נמוכה, להמיס חמאה; מוסיפים שום ומבשלים במשך 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
מוסיפים את העגבניות ואת 3/4 כוס מרק העוף; להגדיל לחום בינוני ולהביא לרתיחה. להפחית את החום ומבשלים, חשוף, במשך כ 10 דקות או עד העגבניות רכות.
מרכיבים שתצטרך
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשהצדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
3
מוסיפים את השמנת ומביאים לרתיחה; ערבוב. מבשלים מעל חום בינוני עד הרוטב הוא עבה מספיק כדי לצפות את החלק האחורי של כף.
מרכיבים שתצטרך
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
4
מפזרים את העוף במלח ופלפל משני הצדדים. במחבת גדולה מעל חום בינוני, שמן חם ועוף לטחון. לחץ על עוף מדי פעם עם מרית מחוררת. מבשלים כ 4 דקות לכל צד או עד שהבשר מרגיש קפיצי והוא כבר לא ורוד בפנים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
5
העברה ללוח; לכסות ולשמור חם. זרוק את השומן מהמחבת.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
באותו מחבת, מעל חום בינוני, להביא מרק עוף 1/4 כוס לרתיחה; ערבוב מיצי המחבת. להפחית מעט ולהוסיף רוטב שמנת; מערבבים בזיליקום ולהתאים תבלינים לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשהצדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
רוטב שמנתרוטב שמנת
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
בינתיים, להביא סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
8
מוסיפים פטוצ ' יני ומבשלים במשך 8 עד 10 דקות או עד אל דנטה; לנקז, להעביר לקערה ולזרוק עם 3 עד 4 כפות של הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
פטוצ ' יניפטוצ ' יני
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
9
חותכים כל חזה עוף ל 2 עד 3 פרוסות אלכסוניות. לחמם את הרוטב בעדינות במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בצל מתוק מגורר (או דק, טחון דק)3 כפות בצל מתוק מגורר (או דק, טחון דק)
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
10
מעבירים את הפסטה לצלחות הגשה; למעלה עם עוף ומעיל עם רוטב שמנת; לשרת.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שמנתרוטב שמנת
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה