עוף-פסטו פאן פיצה
עוף - פסטו פאן פיצה יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מכין 8 מנות עם 342 קלוריות, 21 גרם חלבון, ו 17 גרם שומן כל אחד. לכו לחנות ואספו עגבניות שזיפים, מים, תרד ועוד מספר מצרכים להכנתם היום. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה עובד היטב כמנה עיקרית. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. עם כפית ציון 73%, המנה הזו טובה. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון עוף פסטו במחבת אחת, עוף פסטו במחבת אחת, ו עוף פסטו במחבת אחת.
הוראות
גלגל קרום פיצה ל -15 אינץ ' לא משומן. 10 אינץ'. איקס 1 אינץ'. תבנית אפייה; משטחים בצק ובונים מעט קצוות. זין בצק כמה פריטים עם מזלג.
אופים בחום של 425 כ-7 דקות או עד להשחמה קלה.
בינתיים, לשלב את המים, שמן תערובת רוטב פסטו בסיר. מבשלים עד מחומם דרך (לא להרתיח).
מוסיפים את התרד, הריקוטה והבצל.
מורחים על קרום. למעלה עם עוף, פטריות, עגבניות וגבינות שוויצריות ורומנו.
אופים בחום של 425 במשך 7 דקות או עד שהקרום מזהיב והגבינה נמסה.
יין מומלץ: סנג ' ובזה, שיראז, יין ברברה
ניתן לשלב פיצה עם יין סנג ' ובזה, שיראז וברברה. היין הטוב ביותר עבור פיצה תלוי תוספות! פיצה ברוטב אדום תדרוש יין אדום עם קצת חומציות, כמו ברברן או סנג ' ובזה. הוסף פפרוני או נקניק ואתה יכול ללכת נועז יותר עם סירה. הפנטיני סנגיובזה עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 14 דולר לבקבוק.
פנטיני סנג ' יובזה
צבע אדום נופך. אינטנסיבי ומתמשך, פירותי עם תו יין וטובת עץ. גוף בינוני, טאנינים טובים, מאוזן ומוכן לשתייה.מצוין עם כל הקורסים הטיפוסיים של בישול איטלקי מסורתי, עם בשר ודגים אפויים.