עוף קארי קוקוס ובוטנים
עוף קארי קוקוס ובוטנים נטול גלוטן, ומספק כ 4 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 28 גרם חלבון 24 גרם של שומן, וסך הכל 382 קלוריות. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה אופייני למטבח ההודי. זה עובד היטב כמנה עיקרית. הכנת המנה לוקחת כ 55 דקות. גשו לסופר וקנו חמאה, בוטנים, אבקת קארי, ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב הבוטנים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,ילדה אחת Melty שוקולד חמאת בוטנים עוגה כקינוח. . , שהוא מוצק. נסו עוף קארי תאילנדי פיקנטי מצופה בבוטנים, קארי טופו עם בוק צ'וי ובוטנים, ו עוטפת הודו עם מיונז קארי-צ'אטני ובוטנים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את החמאה והשמן במחבת גדולה מעל חום בינוני עד שהחמאה נמסה. מבשלים ומערבבים את הבצל ו 1 כף אבקת קארי במשך כ 5 דקות, כדי לשחרר את המיץ מן הבצל.
הסר את הבצל עם כפית מחוררת ולהניח בצד, משאיר את המיץ במחבת.
מניחים את קוביות חזה העוף לתוך המחבת עם הנותרים 1 כף אבקת קארי, ומבשלים ומערבבים על 15 דקות, עד העוף הוא השחמה וכבר לא ורוד בפנים. החזירו את הבצלים למחבת, ושפכו פנימה את חלב הקוקוס. מבשלים במשך כ -15 דקות, עד שהרוטב מעובה.