עוף שום כוסברה יכול להיות רק ללא גלוטן, ראשוני וקטוגני מתכון שחיפשת. מנה אחת מכילה 461 קלוריות, 30 גרם חלבון, ו 35 גרם שומן. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-18 היו אומרים שהוא הגיע למקום. מתכון זה מכלמתכונים דורשים יוגורט יווני, שמן זית, ג'ינג'ר ומים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 35 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 59%, שהוא מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון עוף שום-ג'ינג'ר עם כוסברה ונענע, צלי ג'לפנו כוסברה ושום חזה עוף, ו עוף שום כוסברה קארי תאילנדי בגריל.
מניחים חתיכות עוף לקערה לא מתכתית ויוצקים תערובת ג ' ינג ' ר על עוף. משפשפים את תערובת הג ' ינג ' ר לבשר, מכסים קערה בניילון ומכניסים למקרר למשך 30 דקות לפחות (עד 24 שעות).
מרכיבים שתצטרך
קונכיות קנלוני
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
באותו קנקן בלנדר (ללא שטיפה) מניחים עגבנייה, עלי כוסברה וגבעולים, צ ' ילי סראנו, רסק עגבניות, 3/4 כפית מלח ו -2 כפות מים. מערבבים עד לקבלת תערובת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
כוסברה טרייה
3/4 כוס שמן פלפל חריף (שמן צ'ילי)
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
1 כפית מלח היקורי מעושן
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
4
מחממים שמן זית בסיר נון-סטיק גדול וכבד עם מכסה על אש גבוהה. כאשר השמן חם מאוד, מניחים חתיכות עוף עם מרינדת ג ' ינג ' ר לסיר; מטגנים, הופכים עוף מדי פעם, עד שחום בהיר מכל הצדדים, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קונכיות קנלוני
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
תלת עצות, גזוז
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
5
יוצקים תערובת כוסברה מבלנדר על עוף. מבשלים תוך ערבוב לעיתים קרובות עד שהרוטב מסמיך ושמן נפרד, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
6
כף יוגורט לסיר, בישול ובחישה עד שהיוגורט מעורבב לרוטב, 4 עד 5 דקות. הרוטב יהיה סמיך וקצוות בשמן. מכסים, מנמיכים את האש לנמוכה ומבשלים עד שהעוף רך וכבר לא ורוד בפנים, 10 עד 15 דקות. אם הרוטב נראה סמיך מדי, דק עם 1 כף מים או לפי הצורך.