קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות4
ציון בריאות62
מטבחיםמקסיקני
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עין צלע צרובה, סלסה ורדה, אורז מלוכלך

עין צלע צרובה, סלסה ורדה, אורז מלוכלך
תשכחו לצאת לאכול או להזמין אוכל לקחת בכל פעם שאתם חושקים באוכל מקסיקני. נסו להכין בבית עין צלע צרובה, סלסה ורדה, אורז מלוכלך. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 55 גרם חלבון, 45 גרם שומן, ובסך הכל 855 קלוריות. מתכון ואינו מכיל גלוטן, וללא חלב מגיש 4 . 1 אדם התרשם מתכון זה. רק מעטים מאוד אהבו את התוספת הזו. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 2 שעות. אם יש לכם בצל, שעועית שחורה, בצל וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 82%. ציון זה מצוין. מתכונים דומים: עין צלע צרובה במחבת עם שאלוט מזוגג, עין צלע צרובה, רוטב מחבת עגבניות, ו סטייק עין צלע פאן-צרוב עם ב ' סייגרנייז.

הוראות

1
לסלסה ורדה: ראשית, קוביות את העגבניות, חתוכות בינוניות, ואז מחית אותן במעבד מזון או בבלנדר. לאחר מכן מוסיפים את הכוסברה, הבצל, הבלסמי, השום, השמן והג ' לפנוס. שוב, מחית, טועמת, ואז מתבלים במלח ופלפל. לאחר תיבול, במקום במקרר לפחות 1 שעה כדי לאפשר את הטעמים להתמזג.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
יכול) סלסה ורדה משומרתיכול) סלסה ורדה משומרת
12 פלפלי ג'לפנו (בערך 3 אינץ' כל אחד)12 פלפלי ג'לפנו (בערך 3 אינץ' כל אחד)
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2
לאורז המלוכלך: במחבת מטגנת על אש בינונית-גבוהה מוסיפים את השמן ומניחים להתחמם. לאחר מכן, מוסיפים את הבצל ומבשלים, בתנועת ערבוב, עד לשקיפות קלה. זה אמור לקחת 3 עד 4 דקות. לאחר מכן, מוסיפים את השעועית והגזר המבושלים ומאפשרים להתחמם. לאחר מכן מוסיפים את מיץ העגבניות ומנמיכים את האש לבינונית-נמוכה. ממשיכים לבשל עד שהמיץ הצטמצם ל -1 / 4 כוס, 3 עד 4 דקות. לאחר מכן, מוסיפים את האורז. מחממים את האורז ומערבבים את הטעמים על אש בינונית-נמוכה למשך 5 דקות. לאחר שהאורז התחמם והמיץ סיים לצמצם, מסירים מהאש, מוסיפים את עלי הסלרי, טועמים ומתבלים לפי העדפה עם תבלין הקג ' ון.
מרכיבים שתצטרך
לחם סנדוויץ', קלוי ומפוררלחם סנדוויץ', קלוי ומפורר
(מומלץ: סקרמנטו)(מומלץ: סקרמנטו)
1/2 פחית (3 Oz) רסק עגבניות1/2 פחית (3 Oz) רסק עגבניות
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
3
לסטייק: במחבת מטגנת גדולה על אש גבוהה מוסיפים ומחממים את השמן למשך 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומןסטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
4
מפזרים את הסטייקים משני הצדדים עם המלח והפלפל, ומוסיפים לתבנית. מנמיכים את האש לבינונית-גבוהה ומבשלים 3 עד 4 דקות. הפוך את הסטייק וחזור על התהליך בצד השני למשך 3 עד 4 דקות אחרונות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומןסטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
5
מוציאים מהתבנית, מניחים לנוח ומגישים מעל האורז המלוכלך. מסיימים עם סלסה ורדה.
מרכיבים שתצטרך
יכול) סלסה ורדה משומרתיכול) סלסה ורדה משומרת
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)

מרכיבים

2(חוֹרֶף)בלסמי לבןבלסמי לבן11 קילו קישואים,נקניקיית חזיר לא מכוסהנקניקיית חזיר לא מכוסה7106 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקאורז לבן מבושל או חוםאורז לבן מבושל או חום1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)תבלין Cajunתבלין Cajun2(חוֹרֶף)גזר חתוך לקוביות, מבושל בעבר, רך למחצהגזר חתוך לקוביות, מבושל בעבר, רך למחצה1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקעלי סלרי, טיפים בלבדעלי סלרי, טיפים בלבד2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקשעועית שחורה מבושלתשעועית שחורה מבושלת596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקעלי כוסברה טרייםעלי כוסברה טריים1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)רוטב פלפל לימוןרוטב פלפל לימון1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)שמן זרעי ענביםשמן זרעי ענבים2(חוֹרֶף)שמן זרעי ענביםשמן זרעי ענבים2largesעגבניות ירוקותעגבניות ירוקות2jalapenos, זרעjalapenos, זרע1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)ים או מלח כשרים או מלח כשר907אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)סטייקים עיניים, גזוזסטייקים עיניים, גזוז4ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח ופלפל שחור טחון טרימלח ופלפל שחור טחון טרי1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק(מומלץ: סקרמנטו)(מומלץ: סקרמנטו)596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקבצל צהוב קצוץבצל צהוב קצוץ1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקבצל צהוב קצוץבצל צהוב קצוץ

יין מומלץ: סוביניון בלאן, יין ורדים, אלברינו

סוביניון בלאן, יין רוז, אלברינו הם בחירה מצוינת עבור אורז מלוכלך. יינות אלכוהול דלי טאנין ונמוכים אלה ישלימו את החום במנות קייג ' ון חריפות, במקום לגרום לפה לשרוף יותר. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא מומו סוביניון בלאן. יש לו 4.7 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ -15 דולר.
מומו סוביניון בלאן
מומו סוביניון בלאן
מציג אף מורכב עם ניחוחות של פירות טרופיים, תווים עשבוניים ורמז לקסיס. התסיסה הטבעית מוסיפה איכות עשירה ומרקמת לחיך, עם תווים עדינים של גרידת לימון ופסיפלורה. הגימור פריך ויבש. טעים עם כל סוגי פירות הים וסלטי הקיץ, או ליהנות מעצמו כאפריטיף מרענן.