קושיקשה
מוכן ב35 דק.
מנות6
ציון בריאות30
מגזין

עקיצות לזניה מטוגנות

עקיצות לזניה מטוגנות
עקיצות לזניה מטוגנות עשויות להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 974 קלוריות, 60 גרם חלבון, ו 48 גרם שומן. מתכון זה משמש 6. המתכון הזה מכסה 39% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. 4 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. גשו לסופר וקנו בשר בקר טחון, מוצרלה, גבינת קוטג', ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב הפגזים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,טאקו קינוח עם קליפות דקיקות של עוגיות, גנאש שוקולד, מילוי פירות טריים וקוקו ליים כמו קינוח. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזאת. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 35 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 80%. הציון הזה מוצק. נסו פולנטה לזניה נושך, עקיצות לזניה מקסיקניות, ו לזניה-נגיסות קישואים ממולאות (מתכונים דומים).

הוראות

1
מביאים סיר גדול של מים לרתיחה ומוסיפים את הפסטה, מבשלים במשך 6 דקות, ואז מנקזים ומפזרים על מחבת גיליון להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
2
מחממים מחבת גדולה עם 1 כף שמן צמחי על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
מוסיפים נקניק, בקר טחון ובצל; מטגנים במשך 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
4
מוסיפים את התיבול האיטלקי, בזיליקום ופלפל שחור. מבשלים כ -8 דקות נוספות, עד שהבשר משחים. מערבבים פנימה 1/2 כוס רוטב עגבניות משומר ומבשלים עד לחימום. מניחים את התערובת בצד להתקרר בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב עגבניות משומררוטב עגבניות משומר
1 כפית גבינת רומנו מגוררת1 כפית גבינת רומנו מגוררת
3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
5
מוסיפים את שארית הרוטב המשומר לתבנית מטגן ומערבבים פנימה את פתיתי הפלפל האדום.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית, בתוספת 2 כפות שמן זית (האיכות הטובה ביותר), לטפטוףשמן זית, בתוספת 2 כפות שמן זית (האיכות הטובה ביותר), לטפטוף
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
מקפלים את מוצרלה וגבינת קוטג ' לתוך תערובת בשר מקורר. ממלאים כל קליפת קנלוני בתערובת הבשר ואז מכניסים את הקליפות למקפיא למשך 5 דקות להתייצבות. כשמוכנים לטגן, פורסים קליפות לשליש.
מרכיבים שתצטרך
קרקרים מחיטה מלאהקרקרים מחיטה מלאה
CannelloniCannelloni
תפוח אדמה נא מגוררתפוח אדמה נא מגורר
1 כף מרסלה יבשה1 כף מרסלה יבשה
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
7
מחממים שמן ל 350 מעלות צלזיוס.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
8
מניחים את הקמח, הביצים ופירורי הלחם לקערות נפרדות.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצהחבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצה
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
(קיבלר)(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
9
לחפור את הקליפות בקמח, אחר כך ביצים, ואז פירורי לחם.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצהחבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצה
1 כף מרסלה יבשה1 כף מרסלה יבשה
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
(קיבלר)(קיבלר)
10
מטגנים את העקיצות עד שהן מזהיבות ופריכות; בערך 4 עד 5 דקות.
11
מסננים על מגבות נייר ומגישים עם רוטב העגבניות החריף.
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק

מרכיבים

596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקעלי בזיליקום קצוציםעלי בזיליקום קצוצים4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפירורי לחםפירורי לחם454אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)9466 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקגבינת קוטג', מתוחהגבינת קוטג', מתוחה3ביצים, מכותביצים, מכות4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה227אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)פסטה קליפת תינוק, מבושלת אל דנטהפסטה קליפת תינוק, מבושלת אל דנטה227אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)נקניק איטלקי מתוק, התרמילים הוסרו.נקניק איטלקי מתוק, התרמילים הוסרו.1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)תיבול איטלקיתיבול איטלקי1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)שמן זית, בתוספת 2 כפות שמן זית (האיכות הטובה ביותר), לטפטוףשמן זית, בתוספת 2 כפות שמן זית (האיכות הטובה ביותר), לטפטוף14קונכיות מניקוטיקונכיות מניקוטי454אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)מוצרלה גרוסהמוצרלה גרוסה1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)שמן צמחי, ועוד לטיגוןשמן צמחי, ועוד לטיגון596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקבצל לבן, חתוך לקוביות (בערךבצל לבן, חתוך לקוביות (בערך