פאי בקר וכרוב
אם אתה רוצה להוסיף עוד מתכונים ללא גלוטן לרפרטואר שלך, פאי בקר וכרוב עשוי להיות מתכון שכדאי לך לנסות. חלק אחד מהמנה הזו מכיל כ-8 גרם חלבון, 10 גרם שומן ובסך הכל 191 קלוריות. תמורת 49 סנט למנה, המתכון הזה מכסה 8% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אדם אחד הכין את המתכון הזה והיה מכין אותו שוב. גשו לסופר וקנו רוטב טאקו נוסף, צ'ילי, רוטב טאקו ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון ספונקולרי לא כל כך מצוין של 34%. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו תבשיל בקר כרוב (לחמניות כרוב עצלות) - ללא חלב, קדרת בקר כרוב (לחמניות כרוב עצלות) - ללא חלב, ותבשיל בקר של כרוב (לחמניות כרוב עצלות) - ללא חלב.
הוראות
בקערה גדולה מערבבים תפוחי אדמה, 1/2 כוס גבינה, 1/4 כפית פלפל ו-1/8 כפית מלח בצל. לחץ על התחתית ומעלה את הצדדים של 10 אינץ' משומן. צלחת פאי.
אופים ב-350 מעלות למשך 20 דקות.
בינתיים, במחבת גדולה, מבשלים בשר בקר על אש בינונית עד שהוא כבר לא ורוד; לנקז.
להוסיף כרוב; מטגנים על אש בינונית-גבוהה במשך 2-3 דקות או עד שהם פריכים.
מערבבים פנימה צ'ילי, רוטב טאקו ומלח הפלפל והבצל הנותר. כף לתוך קרום תפוחי אדמה; לאפות עוד 20 דקות.
אופים 2-3 דקות יותר או עד שהגבינה נמסה.
מגישים עם רוטב טאקו נוסף אם רוצים.
יין מומלץ: Vin Santo, קציר מאוחר ריזלינג, Lambrusco Dolce
ניתן לשלב פאי עם Vin Santo, Late Harvest Riesling ולמברוסקו דולצ'ה. יינות אלה כולם מתוקים, וזה חשוב מכיוון שבדרך כלל יין צריך להיות מתוק יותר מהאוכל שאתה משלב איתו. ה-Purple Star Ancient Lakes Riesling עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 12 דולר לבקבוק.
סגול כוכב אגמים עתיקים ריזלינג
ניחוחות של משמש ואפרסק לבן נושאות את החך האמצעי המתוק עם טעמים של משמש מיובש, פירות אבן ודבש. מאוזן בסיומת עם חומציות טבעית.