קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות6
ציון בריאות15
מגזין

פאי הרועים של מערב וירג'יניה

פאי הרועים של מערב וירג'יניה
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו את פאי הרועים של מערב וירג'יניה. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 21 גרם חלבון, 28 גרם שומן, ובסך הכל 497 קלוריות. מתכון זה משמש 6. 1 אדם מצא שהמתכון הזה טעים ומשביע. מתכון זה אופייני למטבח האירופי. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 10 דקות. גשו לסופר וקנו ביצים, פלפל, כבש הקרקע, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן דיאטה. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 56%, וזה די טוב. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם טאקו טרוט מערב וירג'יניה, מתכון לכלב מערב וירג'יניה, ו נקניקיות בסגנון מערב וירג'יניה.

הוראות

1
מניחים תפוחי אדמה ופטרניפס בסיר גדול ומכסים במים. מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מכסים ומבשלים 15-20 דקות או עד שהם רכים.
מרכיבים שתצטרך
גזר לבןגזר לבן
תפוח אדמהתפוח אדמה
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
2
מסננים; תערובת תפוחי אדמה מחית.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
3
מוסיפים את החלב, החמאה, המלח ו -1 / 2 כפית הפלפל; מועכים עד לאיחוד.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
פלפלפלפל
חלבחלב
מלחמלח
4
בקערה גדולה שלבו את הביצים, הנענע, הרוזמרין, רוטב ווסטרשייר, פלפל אנגלי ופלפל שנותר. מפוררים כבש מעל תערובת ומערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
רוטב ווסטרשייררוטב ווסטרשייר
גלידה או קצפת, לא חובהגלידה או קצפת, לא חובה
רוזמריןרוזמרין
פלפלפלפל
ביצהביצה
כבשכבש
מנטהמנטה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
5
במחבת גדולה מבשלים בצל וסלרי בשמן על אש בינונית עד שהם רכים.
מרכיבים שתצטרך
סלריסלרי
בצלבצל
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
6
מוסיפים תערובת טלה; מבשלים ומערבבים עד שהכבש כבר לא ורוד; מסננים.
מרכיבים שתצטרך
כבשכבש
7
מניחים תערובת טלה בתוך 11 אינץ ' משומן. 7 אינץ'. תבנית אפייה; מפזרים אפונה.
מרכיבים שתצטרך
כבשכבש
אפונהאפונה
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
8
מורחים תערובת תפוחי אדמה על אפונה.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
מורחיםמורחים
אפונהאפונה
9
אופים, ללא כיסוי, בחום של 375 למשך 30-35 דקות או עד להזהבה.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור