פאי תפוחי אדמה פיקנטה
מנה אחת מכילה 329 קלוריות, 17 גרם חלבון, ו 22 גרם שומן. מתכון ללא גלוטן זה משרת 6 . גשו לסופר וקנו גבינת צ'דר חדה, ביצים, בצל ירוק, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 40 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 35%. ציון זה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו ביצים פיקנטה, הליבוט פיקנטה, ו מטבל שרימפס פיקנטה עבור מתכונים דומים.
הוראות
בקערה, היכו ביצים. מערבבים פנימה את חום החשיש, הגבינה, רוטב הפיקנטה, הבצל והמלח.
יוצקים לתוך 9-ב משומן. צלחת פאי. מכסים ומקררים למשך הלילה.
מוציאים מהמקרר 30 דקות לפני האפייה.
אופים בחום של 350 ניתנים להזזה למשך 25 דקות.
מפזרים בייקון; אופים 5-10 דקות יותר או עד שסכין המוחדרת ליד המרכז יוצאת נקייה.
מגישים עם רוטב פיקנטה נוסף אם רוצים.