תמיד כיף שיש עוד מתכון של אירופיים, אז תנו הזדמנות ל Paellan ב חבוש. מתכון נטול לקטוז זה מגיש 4 . מנה אחת מכילה 1026 קלוריות, 72 גרם חלבון ו 42 גרם שומן. אם יש לך פלפלים פיקילו, שמן זית, אפונה, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב גרידת לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות מרמלדה כתומות עם זיגוג גרידת תפוז כקינוח. נסו פירורי תפוחים חבושים עם סירופ חבושים, מחבת פאייה Mixta (פאייה עם פירות ים ובשר), ו פאייה רכיכה (Paella De Marisco) מ 'ספרד (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים את שמן הזית הבתולי במחבת עמוקה מעל חום בינוני עד גבוה - הקפידו לבחור מחבת עם מכסה הולם הדוק.
מרכיבים שתצטרך
בזיליקום קרוע או קצוץ (10 עד 12 עלים)
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
2
מוסיפים את הצ ' וריסו ומעבדים חלק מהשומן שלו, 1 עד 2 דקות ואז מוסיפים את העוף והחום, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1/2 כוס עלי פטרוזיליה שטוחים, 3 חופנים גדולים, נקטפים
3
מוסיפים את הבצל, שום, פתיתי פלפל אדום, מפרץ, טימין ושרימפס, מתבלים במלח ופלפל שחור, ומבשלים 3 עד 4 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
1 תפוז, גרידה
20 פרוסות זוקיני דקות
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
2 כוסות שיני שום
4
מוסיפים את המניה ומערבבים את הכורכום ואת הזעפרן. מביאים את המניה לרתיחה, על 1 דקה, ואז מערבבים את הקוסקוס, אפונה, גרידת לימון ופלפלים פיקילו. לכסות ולכבות את החום.
מרכיבים שתצטרך
פלפל פיקילו
כסף ללא נעליים
ג'ינג'ר מגובש קצוץ ונענע טרייה טחונה
כורכום
זעפרן
1 כף גדושה פלפל לבן
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
5
בואו לעמוד במשך 5 דקות ואז להתפיח עם מזלג.
6
הסר את המפרץ טימין גבעולים לפני ההגשה. מעל כל מנה של פאייה עם כמה פטרוזיליה קצוצה, רוטב חם ומיץ מן הפרוסות לימון.