מתכון עוף ופירות ים פאייה יכול לספק הכמיהה האירופית שלך בערך 2 שעות ו -45 דקות. מנה זו מכילה סביב 65 גרם חלבון 55 גרם של שומן, וסך הכל 1183 קלוריות. ואינו מכיל גלוטן, ומוצרי חלב מתכון מגיש 6 . גשו לסופר וקנו זעפרן, קותלי חזיר, שמן קנולה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן canolan אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,איבודי דובדבן-משמש כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית. מתכונים דומים: מחבת פאייה Mixta (פאייה עם פירות ים ובשר), פאייה פירות ים ועוף, ו פאייה פירות ים ועוף.
הוראות
1
בסיר מלאי גדול מעל חום גבוה להוסיף 2 כפות שמן.
מרכיבים שתצטרך
1 כף גדושה פלפל לבן
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
2
מוסיפים את ירכי העוף ואת הקרסוליים ואת הירכיים החומות משני הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פלוס 2 כפיות שמנת חמוצה
חבילה אחת (10 אונקיות) אפונת צרורות, מופשרת או קופסה אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
3
הסר את העוף לצלחת, משאיר את הקרסוליים בסיר.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (10 אונקיות) אפונת צרורות, מופשרת או קופסה אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
4
מוסיפים לסיר 1 כוס בצל, סלרי, גזר ושום ומבשלים 5 עד 7 דקות. Deglaze עם יין לבן להפחית בחצי. הבא להוסיף את מלאי פירות ים, זעפרן ו 2 ליטרים של מים ולתת להתבשל במשך 2 שעות או עד מופחת בחצי. כאשר המניה מסתיימת רותח, מתח ומחזיק מלאי על אש נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
1 כף גדושה פלפל לבן
1 (קופסה של 14 אונקיות) תערובת ריזוטו ארוזה
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
זעפרן
צרור סלרי, פרוס (בערך
1 תפוז, גרידה
20 פרוסות זוקיני דקות
1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
5
במחבת גדולה לטחון או מחבת פאייה להוסיף את הנותרים 2 כפות שמן, צ ' וריסו, פלפל אדום ואת הבצל 1 כוס הנותרים, לבשל עד הבצל הם שקופים, אבל לא חום.
מרכיבים שתצטרך
פפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנות
1/2 כוס עלי פטרוזיליה שטוחים, 3 חופנים גדולים, נקטפים
20 פרוסות זוקיני דקות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
מוסיפים אורז, מלח ופלפל למחבת ולטגן עד שכל גרגרי האורז מצופים בשמן של המחבת. טופס אורז סביב המחבת כך שהוא ברמה, הבא להוסיף 1 כוס מרק בכל פעם את האורז; לא לערבב את האורז. כאשר אורז הוא אל דנטה, או 3/4 של הדרך להיות מבושל לחלוטין, להוסיף ירכיים עוף, שרימפס, צדפות, מולים, צדפות. קוברים את מאכלי הים באורז כדי שהם יבשלו.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1/2 כוס פלוס 2 כפיות שמנת חמוצה
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
ספגטי מיובש בקופסה
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
אגסים אסיאתיים, כל אחד, שטוף
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
מוסיפים כוס אחרונה של מרק ומכסים את כל המחבת בחוזקה עם מחבת או מכסה אחר.
מרכיבים שתצטרך
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
8
בואו לשבת את החום במשך 10 עד 15 דקות או עד מאכלי ים מבושל.