קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות44
מגזין

פודג'פטריות פוגליזה

פודג'פטריות פוגליזה
תערובת פטריות פוגליזה עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. צופה הדמות שלך? למתכון הטבעוני הזה יש 796 קלוריות, 13 גרם חלבון, ו 59 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה 42% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 4. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם זיתים, מלח ופלפל, בצל וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. עם כפית ציון 75%, המנה הזו מוצקה. נסו תבשיל הודג'ודג, הודג'פודג' קייל מתולתל (עם טוויסט), ו גן האביב של דבורה מדיסון של צנוניות, כרישה ואפונה בהתאם ... (מתכונים דומים).

הוראות

1
כדי להפוך את פסטו: במעבד מזון, לשלב את הזיתים, בצל, צנוברים, שום, ומערבבים במשך 1 דקה. כשהמנוע פועל, מוסיפים לאט את שמן הזית עד שהוא יוצר עיסה סמיכה וחלקה. לאפשר לעמוד 1/2 שעה לפני השימוש.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
חבילה אחת (12 אונקיות) גבינת בריחבילה אחת (12 אונקיות) גבינת ברי
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
יכול שעועית מחודשת וצ'ילי ירוקיכול שעועית מחודשת וצ'ילי ירוק
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרתאפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
2
בסיר כבד של 4 ליטר מניחים את הפטריות, הקרימיני, הצדפות והפטריות הצהובות, הבצל האדום, פתיתי הצ ' ילי, הבצל הירוק, השום, העגבניות ורוטב העגבניות ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
פטריות שנטרלפטריות שנטרל
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפותשמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
תיבול יווני (מומלץ: איי התבלינים)תיבול יווני (מומלץ: איי התבלינים)
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
2 עד 3 כפיות מלח ים2 עד 3 כפיות מלח ים
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
3
מוסיפים יין לאחר 8 דקות בישול. מנמיכים את האש כך שהתערובת תתבשל, מכוסה חלקית, למשך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
4
בינתיים, לחמם את הגריל או פטם.
ציוד שתשתמש בו
לחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשהלחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשה
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
5
לאחר הרתיחה, תערובת הפטריות צריכה להיות סמיכה, כמו ראגו. מתבלים את הצמודה, לפי הטעם, במלח ופלפל, ויוצקים לקערת הגשה גדולה ורדודה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
6
צולים את הלחם ומורחים בפסטו הזית הירוק. עמדו את הקרוסטיני בזוויות מהנות באמצע הודג '- פודג ' פטריות והגישו מיד במרכז השולחן.
מרכיבים שתצטרך
שמיר קצוץ, או כל עשב טרי שאתה נהנה ממנושמיר קצוץ, או כל עשב טרי שאתה נהנה ממנו
קרוסטיניקרוסטיני
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרתאפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
7
מגישים על גבי לחם בגריל.
מרכיבים שתצטרך
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק
8
בסיר של 3 ליטר מחממים את שמן הזית על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
9
מוסיפים את הבצל והשום ומבשלים עד להזהבה רכה ובהירה, בערך 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
10
מוסיפים את הטימין והגזר ומבשלים 5 דקות נוספות, עד שהגזר רך למדי.
מרכיבים שתצטרך
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
11
מוסיפים את העגבניות והמיץ ומביאים לרתיחה תוך ערבוב לעיתים קרובות. מנמיכים את האש ומבשלים במשך 30 דקות עד עבה כמו דגנים חמים. מתבלים במלח ומגישים. רוטב זה מחזיק 1 שבוע במקרר או עד 6 חודשים במקפיא.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים

מרכיבים

4פרוסותלחם איכרים איטלקי חתוך בפרוסות בעובי 1 אינץ', בגריללחם איכרים איטלקי חתוך בפרוסות בעובי 1 אינץ', בגריל2kgsקלופים עגבניות שלמות, מרוסק ביד ומיצים שמורותקלופים עגבניות שלמות, מרוסק ביד ומיצים שמורות11 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדרגזר, מגורד דקגזר, מגורד דק113אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)קנטרלים, מוברשים נקיים, חתוכים ב 1/2קנטרלים, מוברשים נקיים, חתוכים ב 1/2113אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)קרמיני, מוברש נקי, חתוך ב 1/2קרמיני, מוברש נקי, חתוך ב 1/22376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקיין לבן יבשיין לבן יבש3(חוֹרֶף)קצוץ עלי טימין טריים, או 1 כף יבשיםקצוץ עלי טימין טריים, או 1 כף יבשים1שמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוףשום, פרוס דקשום, פרוס דק2ציפורןשום, פרוס דקשום, פרוס דק4שיני שום, קלופים ופרוסים דקשיני שום, קלופים ופרוסים דק2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקזיתים ירוקים, מגולעניםזיתים ירוקים, מגולענים113אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)צהוב רגל פטריות, מוברש נקי, לחתוך ב 1/2צהוב רגל פטריות, מוברש נקי, לחתוך ב 1/22376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפסטו זית ירוקפסטו זית ירוק596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקשמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקשמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה1בצל ספרדי, 1/4 אינץ ' קוביותבצל ספרדי, 1/4 אינץ ' קוביות113אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)פטריות צדפות, מוברשות נקיות, חתוכות ב 1/2פטריות צדפות, מוברשות נקיות, חתוכות ב 1/2596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקpinenutspinenuts4עגבניות שזיפים משומרות חתוכות ב 1/2עגבניות שזיפים משומרות חתוכות ב 1/21חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)פתיתי צ'ילי אדומים כתושים (לא חובה)פתיתי צ'ילי אדומים כתושים (לא חובה)1בצל אדום, קצוץבצל אדום, קצוץ11 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדרבצל אדום, פרוס דקבצל אדום, פרוס דק4ריבס, קצוץ טרי או קפואמלחמלח4ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח ופלפל שחור טחון טרימלח ופלפל שחור טחון טרי4בצל ירוק, ירוק ולבן לחתוך לתוך 1-אינץ ארוך חתיכות (כ 2/3 כוס)בצל ירוק, ירוק ולבן לחתוך לתוך 1-אינץ ארוך חתיכות (כ 2/3 כוס)