זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. מתכון זה אופייני למטבח ההודי. אם יש לך מלח, גרידת תפוז דם, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 20 דקות. עם כפית ציון של 26% המנה הזאת לא משהו. נסו מצליפה בייגלה קרמל מלוח, מצליפה בייגלה קרמל מלוח, ו מצליפה בייגלה קרמל מלוח (מתכונים דומים).
הוראות
1
תנור טרום חום ל 325 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
חמאה וסוכר קל 4 ramekins (כ 6 אונקיות גודל). במיקסר, לשלב חלמונים, חלב חמאה, מיץ וגלידה ופעימה עד בשילוב טוב. להפחית את המהירות נמוכה ולאט לאט להוסיף קמח מנופה, סוכר ומלח עד רק בשילוב. מקציפים חלבונים ביצה עם מצורף מקציף עד שאתה מקבל פסגות נוקשות ולאחר מכן לשלב את שתי תערובות על ידי קיפול בעדינות אותם יחד, קצת בכל פעם. מחלקים באופן שווה בין ramekins ואז אופים באמבט מים-להגדיר ramekins במגש צלייה ולמלא במים באמצע הדרך את הצדדים של ramekins.
מרכיבים שתצטרך
חלב-חמאה
חלבונים
חמאה
קמח לכל מטרה
מיץ
סוכר
מים
חלמון ביצה
מלח
ציוד שתשתמש בו
תנור
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
בלנדר
מקציף
3
אופים בתנור במשך 60 דקות עד מעיינות העליונים בחזרה כאשר נלחץ בעדינות ואת העוגות יש צבע זהוב בהיר נחמד. אפשר להתקרר מעט, ולאחר מכן להפוך בזהירות על צלחת.
ציוד שתשתמש בו
תנור
4
לשבור עוגיות לחתיכות ולמקם במעבד מזון. דופק עד שיש לך פירור בסדר, ולאחר מכן להוסיף חמאה, מלח, מולסה, סוכר לבן ביצה. דופק שוב עד שיש לך בלילה חלקה, ולאחר מכן להשתמש מרית מחוץ להגדיר כדי למרוח שכבה דקה על גיליון עוגיות (אם אתה לא משתמש במגש שאינו מקל, משמנים אותו עם חמאה או קו עם סילפט).
מרכיבים שתצטרך
חלבונים
מולסה
עוגיות
חמאה
סוכר
מלח
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזון
תבנית אפייה
מרית
5
אופים בתנור שחומם מראש 350 מעלות במשך 10 דקות. אפשר להתקרר מעט לפני הסרת מהמגש כדי להתקרר על הספסל העליון. התפצלו לחלקים נפרדים לפני ההגשה.
Chenin Blanc, Gewurztraminer, ו Riesling הן בחירות נהדרות עבור אסיה. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. ליאו סטין סאיני ויניארד צ ' נין בלאן עם דירוג של 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 24 דולר לבקבוק.