פודינג חג המולד של הרגע האחרון
לכו לחנות ותרימו קמח, גרסו מרמלדה כתומה, טריקל, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג המולד. וזה לא כל כך מדהים. מתכונים דומים: חמש דקות פופקורן לחג המולד, חג המולד עבור אנשים פאניקה ברגע האחרון: עוגות חמאה, ו חג המולד S לרגע האחרון פאניקה אנשים: ממתק מקל פאדג.
הוראות
חמאה וקו הבסיס של אגן פודינג 1.5 ליטר עם נייר greaseproof. בקערה גדולה, מערבבים את החומרים יחד, מוסיפים אותם אחד בכל פעם בסדר שהם רשומים, עד שהכל מעורבב לחלוטין.
להטות את תערובת הפודינג לתוך האגן ולכסות עם מעגל של נייר greaseproof.
מניחים את הפודינג על צלחת ומיקרוגל על בינוני במשך 20-25 דקות עד מבושל שיפוד מוכנס יוצא נקי. השאר לעמוד 5 דקות, ואז להתברר ולהגיש עם חמאת ברנדי ושמנת.