פודינג לחם בורבון: סיום לחג ההודיה בפועל שלי
פודינג לחם בורבון: סיום לחג ההודיה בפועל שלי עשוי להיות מה שאתה מחפש. מנה זו מכילה כ 5 גר' של חלבון, 24 גרם של שומן, וסך הכל 476 קלוריות. והוא מספק כ 12 מנות . מתכון זה מ SippitySup יש 16 אוהדים. זה יהיה להיט בחג החג ההודיה שלך. אם יש לכם מלח כשר, טחנו את כל התבלינים, תמצית ונילן, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. וזה לא כל כך מרהיב. נסו פודינג לחם דלעת בורבון עם רוטב בורבון, ניו אורלינס פודינג לחם ויסקי עם רוטב בורבון, ו
הוראות
חום ½ ויסקי כוס בסיר בינוני להגדיר על חום בינוני נמוך עד חם.
מניחים את דומדמניות או צימוקים בקערה קטנה ויוצקים את הוויסקי החם על גבי; בואו לעמוד לפחות 1 שעה או לילה.הפוך את רוטב הבורבון: בסיר קטן להגדיר על חום בינוני להביא 1 כוס שמנת לרתיחה. בקערה קטנה להקציף קורנפלור ו 2 כפות של קרם חם יחד כדי ליצור slurry; לאט לטאטא את slurry לתוך השמנת החמה הנותרת. מביאים את התערובת לרתיחה, מקציפים כל הזמן. ברגע שהוא רותח להוסיף את כוס סוכר ולהפחית את החום נמוך מאוד.
להקציף כל הזמן עד מעובה, על 3 דקות.
הסר מהחום; מערבבים ב בורבון כוס שנותר. להפריש להתקרר לחלוטין.הפוך את פודינג הלחם: מחממים תנור ל 350 מעלות. בקערה גדולה מערבבים יחד לחם, חלב ושמנת 1 כוס. בקערה בינונית לטאטא את הביצים, הנותרים 1 ½ סוכר כוסות, וניל, מלח, וכל התבלינים עד בשילוב היטב; להוסיף תערובת לחם. מערבבים את דומדמניות או צימוקים ואת הוויסקי שהם ספוגים.חמאה 2 ליטר רדוד אפייה בתנור.
יוצקים בתערובת הלחם, ומפיצים אותו באופן שווה על פני תחתית תבנית האפייה.
אופים בתנור המחומם עד קוביות לחם הם השחמה פודינג מבושל, כ 40 דקות.
בואו להתקרר לחלוטין על מתלה תיל.
מגישים עם רוטב בורבון. לחמם את הרוטב בעדינות עם ½ כפית מים במידת הצורך.כמו זה: כמו טעינה...