קושיקשה
מוכן ב55 דק.
מנות15
ציון בריאות0
סוגי מאכליםקינוח
אירועיםאביב
מגזין

פודינג ריבס

פודינג ריבס
ניתן להכין את המתכון של פודינג ריבס תוך 55 דקות בערך . המתכון הצמחוני לקטו אובו מגיש 15 ומחירו 28 סנט למנה . לקינוח הזה יש 156 קלוריות , 2 גרם חלבון ו -2 גרם שומן למנה. 14 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. גשו לסופר וקנו אבקת אפייה, חמאה, ריבס ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. ניתן ליהנות ממנו בכל עת, אבל הוא טוב במיוחד ליום האם . בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 16% . הציון הזה לא כל כך מדהים. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם פודינג ריבס , עוגת פודינג ריבס ועוגת פודינג ריבס .

הוראות

1
מחממים תנור ל-375 מעלות צלזיוס (190 מעלות צלזיוס).
ציוד שתשתמש בו
1 בצל קטן חתוך לחתיכות בגודל גפרור1 בצל קטן חתוך לחתיכות בגודל גפרור
2
מקציפים את הקמח, 1/2 כוס סוכר, אבקת אפייה ומלח בקערת מיקסר; לְהַפְרִישׁ. משמנים תבנית אפייה בגודל 9x13 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
1/2 צרור תרד טרי קצוץ1/2 צרור תרד טרי קצוץ
נקניק מרווה בתפזורתנקניק מרווה בתפזורת
1 צנצנת (6 אונקיות) פרוסות ג'ינג'ר כבוש, סחוטות1 צנצנת (6 אונקיות) פרוסות ג'ינג'ר כבוש, סחוטות
צנצנת פרוסות ג'ינג'ר כבוש, סחוטותצנצנת פרוסות ג'ינג'ר כבוש, סחוטות
ציוד שתשתמש בו
1-1/3 כוסות אגוזי מלך טחונים1-1/3 כוסות אגוזי מלך טחונים
1 קליפת פאי קפואה לא אפויה1 קליפת פאי קפואה לא אפויה
בערך 3 אונקיות קמח עוגהבערך 3 אונקיות קמח עוגה
3
טורפים בקערה את הביצה, החמאה והחלב עד לקבלת מרקם חלק. מערבבים פנימה את תערובת הקמח עד להרטבה, ואז מפזרים בתבנית האפייה המוכנה. מערבבים יחד את הריבס, 2 כוסות סוכר והמים; יוצקים לתבנית האפייה.
מרכיבים שתצטרך
בערך 7 אונקיות סוכרבערך 7 אונקיות סוכר
קצפת ממותקת קלות, לא חובהקצפת ממותקת קלות, לא חובה
כ-11 אונקיות (300 מ"ל) זינפנדלכ-11 אונקיות (300 מ"ל) זינפנדל
נקניק מרווה בתפזורתנקניק מרווה בתפזורת
1 צנצנת (6 אונקיות) פרוסות ג'ינג'ר כבוש, סחוטות1 צנצנת (6 אונקיות) פרוסות ג'ינג'ר כבוש, סחוטות
1 כוס מים חמימים (110° עד 115°), מחולקים1 כוס מים חמימים (110° עד 115°), מחולקים
ליטר חלב מלא, 1/4 כוס שמורהליטר חלב מלא, 1/4 כוס שמורה
1 ליטר (32 אונקיות) חלב מלא, 1/4 כוס שמורה1 ליטר (32 אונקיות) חלב מלא, 1/4 כוס שמורה
ציוד שתשתמש בו
1-1/3 כוסות אגוזי מלך טחונים1-1/3 כוסות אגוזי מלך טחונים
1/2 כוס צנוברים קצוצים1/2 כוס צנוברים קצוצים
4
אופים בתנור שחומם מראש עד שהבצק מתייצב והריבס מבעבע, כ-40 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בערך 7 אונקיות סוכרבערך 7 אונקיות סוכר
1/8 כפית פתיתי פלפל מתוק יבשים, לא חובה1/8 כפית פתיתי פלפל מתוק יבשים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
1 בצל קטן חתוך לחתיכות בגודל גפרור1 בצל קטן חתוך לחתיכות בגודל גפרור

יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti

קרם שרי, פורט ומוסקטו ד'אסטי הם אפשרויות נהדרות לפודינג. כלל נפוץ של זיווג יין הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים היטב עם מוסקטו ד'אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא Barefoot Bubbly Pink Moscato. יש לו 4.9 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-15 דולר.
מוסקטו ורוד בועת יחפה
מוסקטו ורוד בועת יחפה
Moscato Bubbly Pink היחפה מתוק ועסיסי עם ניחוחות וטעמים נפיצים. מומלץ להגיש מצונן (36-40 מעלות פרנהייט), לבעבוע הזה יש ניחוחות וטעמים של יסמין ותפוז מנדרינה בתוספת פטל אדום, תות ורימון. תיהנו מהגימור הקרמי והעסיסי!