פודינג ריבס
ניתן להכין את המתכון של פודינג ריבס תוך 55 דקות בערך . המתכון הצמחוני לקטו אובו מגיש 15 ומחירו 28 סנט למנה . לקינוח הזה יש 156 קלוריות , 2 גרם חלבון ו -2 גרם שומן למנה. 14 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. גשו לסופר וקנו אבקת אפייה, חמאה, ריבס ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. ניתן ליהנות ממנו בכל עת, אבל הוא טוב במיוחד ליום האם . בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 16% . הציון הזה לא כל כך מדהים. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם פודינג ריבס , עוגת פודינג ריבס ועוגת פודינג ריבס .
הוראות
מחממים תנור ל-375 מעלות צלזיוס (190 מעלות צלזיוס).
מקציפים את הקמח, 1/2 כוס סוכר, אבקת אפייה ומלח בקערת מיקסר; לְהַפְרִישׁ. משמנים תבנית אפייה בגודל 9x13 אינץ'.
טורפים בקערה את הביצה, החמאה והחלב עד לקבלת מרקם חלק. מערבבים פנימה את תערובת הקמח עד להרטבה, ואז מפזרים בתבנית האפייה המוכנה. מערבבים יחד את הריבס, 2 כוסות סוכר והמים; יוצקים לתבנית האפייה.
אופים בתנור שחומם מראש עד שהבצק מתייצב והריבס מבעבע, כ-40 דקות.
יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti
קרם שרי, פורט ומוסקטו ד'אסטי הם אפשרויות נהדרות לפודינג. כלל נפוץ של זיווג יין הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים היטב עם מוסקטו ד'אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא Barefoot Bubbly Pink Moscato. יש לו 4.9 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-15 דולר.
מוסקטו ורוד בועת יחפה
Moscato Bubbly Pink היחפה מתוק ועסיסי עם ניחוחות וטעמים נפיצים. מומלץ להגיש מצונן (36-40 מעלות פרנהייט), לבעבוע הזה יש ניחוחות וטעמים של יסמין ותפוז מנדרינה בתוספת פטל אדום, תות ורימון. תיהנו מהגימור הקרמי והעסיסי!