רוטב איטלקי פוטנסקה יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את הרפרטואר העיקרי שלך כמובן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 25 גרם חלבון 13 גרם של שומן, וסך הכל 452 קלוריות. אם יש לך נקניק הודו, צלפים, גבינת פרמזן, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: פוטנסקה נקניק איטלקי, פוטנסקה נקניק איטלקי, ו רוטב פוטנסקה איטלקי קלאסי.
הוראות
1
מחממים תנור ל 40
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
לבשל פסטה על פי הוראות החבילה, השמטת מלח ושומן.
מרכיבים שתצטרך
פסטה
מלח
3
לנקז היטב.
4
הסר תרמילים מנקניק.
מרכיבים שתצטרך
נקניק
5
מניחים נקניק, בצל, פלפל, ושום בתנור הולנדי מצופה בתרסיס בישול על חום בינוני גבוה; לטגן 8 דקות, ערבוב להתפורר.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישול
נקניק
שום
פלפל
בצל
ציוד שתשתמש בו
תנור הולנדי
6
מוסיפים עגבניות, זיתים, רסק עגבניות, צלפים, ומרח אנשובי למחבת; מביאים לרתיחה. להפחית את החום, ומבשלים 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
משחת אנשובי
רסק עגבניות
עגבנייה
צלפים
זיתים
ציוד שתשתמש בו
מחבת
7
הסר מהחום.
8
מוסיפים פסטה, משליכים היטב לשלב. תערובת פסטה כפית לתוך צלחת אפייה מרובעת 8 אינץ ' מצופה ספריי בישול; מפזרים באופן שווה עם גבינה.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישול
גבינה
פסטה
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
9
אופים ב 400 במשך 15 דקות או עד גבינה נמסה ומתחיל חום.