פוטנסקה פיצה
Puttanesca Pizzan הוא pescatarian מנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 678 קלוריות, 32 גרם חלבון ו 34 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לך מוצרלה, קומץ פטרוזיליה שטוחה עלה, פתיתי פלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זמן הכנת המתכון כ 15 דקות. נסו פוטנסקה פיצה, פיצה פוטנסקה עוף, ו פוטנסקה פיצה עם טאלג'יו וארוגולה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 425 מעלות F.
מחממים מחבת בינונית על חום בינוני.
מוסיפים שמן זית כתית מעולה, שום, רסק אנשובי ופתיתי פלפל אדום. כאשר אנשובי (אם כולו) להמיס או שום הוא רך, על 2 דקות, להוסיף עגבניות וזיתים. רסק 3 עד 4 דקות. מעל הפיצה עם רוטב והגבינה הפרוסה.
אופים עד פיצה עד גבינה נמסה קרום פריך, 10 דקות.
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
איטלקי עובד ממש טוב עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Castellani קיאנטי Annata. יש לו 4.6 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 14 דולר.
Castellani Chianti Annata
בצבע אדום אודם בהיר. האף הוא אינטנסיבי ופירותי עם ניחוח סגול רמז קל של דובדבנים דומדמניות אדומות. החיך יבש ומאוזן, טאני קל אשר הופך רכות קטיפתי.זוגות היטב עם פסטות טעימות מנות פסטה מתובל. אידיאלי עם צלי, סטייקים, ועגל בגריל.תערובת: 90% Sangiovese, 10% Ciliegiolo